Label Label vormen sorteerwiel (4 kleuren)

 14,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Dit leuke Label Label vormen sorteerwiel is ideaal voor je kleintje. Het kan rollen, en is een vormenstoof met wel 6 leuke vormpjes. De vormenstoof stimuleert de oog-  hand coördinatie, en is goed voor het leren herkennen van vormen en kleuren. Door de spijlen is hij makkelijk vast te pakken. Alle vormpjes kunnen erin en dan rammelt hij ook nog eens lekker. Het rollen is een extra uitdaging als je kindje net leert kruipen.

Eigenschappen Label Label vormen sorteerwiel

  • Merk : Label Label
  • Beschikbare Kleuren ; zwart wit – roze – blauw – nougat
  • Materiaal FSC hout
  • Inclusief 6 vormpjes
  • uitschuifbare spijl om de vormenstoof te openen /sluiten
  • leeftijd vanaf 12 maanden
  • Afmetingen: Ø 14,8 x 13,4 cm

Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

 

Het Label Label vormen sorteerwiel bevat 6 verschillende geometrische vormen, waaronder driehoek, rechthoek, cirkel, hart enzovoort. Probeer om de houten vormen in de passende gaten te krijgen en beweeg de kolom met de bal erop om de vormen eruit te halen en opnieuw te spelen. Dit sorteerwiel biedt eindeloze veel speelplezier voor kinderen.  Het herkennen van de vormen, kleuren en de herhaling van het passen en meten bevordert niet alleen de ontwikkeling van vorm- en kleurherkenning, maar ook van fijne motoriek en handigheid. Al met al zijn dit zaken waar ze op latere leeftijd weer voordeel van hebben. Het houten rolwiel stimuleert de motorische beweging van baby’s die klaar zijn om te kruipen. Zie jij je kleintje al achter dit rollende sorteerwiel aan kruipen?  Dit formaat is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te verkennen

 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 8 cm
Kies een kleur

, , ,

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Label Label

gerelateerde producten