Een slab met naam

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor de kersverse ouders en hun pasgeboren zoontje, dochtertje of tweeling? Hoe leuk is het dan om een babycadeau met naam te geven? Met een babycadeau met naam weet je zeker dat je een cadeautje geeft dat de ouders raakt. Van een gepersonaliseerd stevig houten stoeltje of een houten speelgoedtrein tot een super zachte badcape of een compleet kraamcadeaupakket met naam. Bij ons vind je altijd een origineel cadeau dat past binnen jouw budget.

Ook leuk als aankondiging van de zwangerschap

Een slab met naam is niet alleen ideaal om thuis te gebruiken, maar ook erg handig voor bij de gastouder of op het kinderdagverblijf. Zo ben jij er als ouder in ieder geval van verzekerd dat je bij het ophalen van je kindje de juiste slab weer mee naar huis krijgt. Daarnaast is een slab met naam ook leuk als aankondiging van een zwangerschap. In dit geval personaliseer je de slab niet met naam, maar bijvoorbeeld met het opschrift ‘opa’, ‘oma’, ‘peetoom’ of ‘peettante’. Onze slabben zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten, kleuren en materialen.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Bestel je slab met naam vandaag nog

Bij Kiddy Kado streven we ernaar om je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Ook gepersonaliseerde producten, zoals een slab met naam. Ben je niet in de gelegenheid om op visite te gaan? Dan verzenden wij de slab rechtstreeks als cadeau naar de juiste persoon. We pakken het cadeautje op een leuke manier en kosteloos voor je in en voorzien deze graag van een persoonlijk kaartje. Heb je nog een vraag over één van onze producten, de verzending of de wijze van betalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer (+31)599202801 of een e-mail stuurt naar info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Knuffeldoek met naam | Knuffel met naam | Wieglaken met naam