Rotterdam skyline puzzel

Met deze mooie  Rotterdam puzzel geef je niet alleen de kleine, maar ook een papa of mama een zeer bijzonder cadeau! De puzzel bestaat uit 11 karakteristieke bouwwerken uit de stad Rotterdam, uitgevoerd in verschillende mooie kleuren plexiglas.

 24,95

(inclusief 21% btw)

Wilt u een houten standaard bij dit product?

Met de houten standaard kan de puzzel makkelijk worden neergezet.

(+ 3,95)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Met deze mooie  Rotterdam skyline puzzel geef je niet alleen de kleine, maar ook de ouders een bijzonder cadeau! Leuk om neer te zetten in de babykamer en later mee te spelen. Zo leert je kindje spelenderwijs waar hij/ zij geboren is.

De puzzel bestaat uit 11 karakteristieke bouwwerken uit de stad Rotterdam, uitgevoerd in verschillende mooie kleuren plexiglas. Kan jij ze allemaal raden? Deze puzzel is uniek omdat hij uit 2 lagen bestaat, hierdoor geeft hij de kenmerkende skyline van Rotterdam weer.

De vrolijke kleuren van deze puzzel  zijn een mooie toevoeging aan de kinderkamer of woonkamer. Voor echte Rotterdammers is deze puzzel onmisbaar!

Eigenschappen Rotterdam skyline puzzel

  • Afmetingen 33 x 12 x 1 cm.
  • Skyline van Rotterdam
  • Plexiglas in diverse kleurtjes
  • speelleeftijd vanaf 3 jaar ivm kleine onderdelen
  • standaard optioneel bij te bestellen.

Alleen te gebruiken door kinderen met een leeftijd vanaf 3 jaar. Dit vanwege de kleine puzzelstukjes die ingeslikt kunnen worden

  • Verzending in 3-4 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

 

Samen met stichting Streetcornerwork biedt CRE8 social venture een leerwerktraject aan voor Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bieden deze jongeren een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving. Jongeren komen eerst langs voor een introductie. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en wordt opgeleid totdat hij/zij zelf de machines kan bedienen. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leren jongeren ook hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat en ontplooien zij werknemersvaardigheden.

Bovendien krijgen ze de kans om hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Uiteindelijk kunnen de jongeren volledig meedraaien in de productie en de sales. Daarnaast biedt Streetcornerwork tijdens het traject intensieve, praktische en outreachende ondersteuning bij verschillende leefgebieden. Er zijn elke dag medewerkers aanwezig om de jongeren te begeleiden.

Extra informatie

Afmetingen 33 × 12 × 1 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Gelegenheid

Geboorte, verjaardag

Babykamer

Decoratie

Soort speelgoed

Puzzels & spelletjes

Materiaal

Hout en plexiglas

Merk

Cre8

gerelateerde producten