Mushie stapeltoren (4 kleuren)

 14,95

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Ontdek urenlang stapelplezier met de prachtige Mushie stapeltoren! Deze kleurrijke en ronde stapeltoren is niet alleen leuk en boeiend voor je baby om naar te kijken, maar het stapelen van de verschillende bakjes helpt hen ook bij de ontwikkeling van hun organisatie- en motorische vaardigheden.

Met 8 potjes in unieke kleuren en schattige vormpjes bovenaan, biedt de Mushie stapeltoren een boeiende ervaring voor je kleintje. Elke toren is speciaal ontworpen in Denemarken en gemaakt van hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en veiligheid.

Deze set bestaat uit 8 bakjes, elk met een unieke kleur en een schattig vormpje bovenaan. De Mushie stapeltoren is ontworpen met liefde en aandacht voor detail, en is verkrijgbaar in 4 prachtige kleurstellingen. Kies uit pastel, naturel, forest en retro om de perfecte toren te vinden die past bij de stijl van jouw kleintje.

De Mushie stapeltoren heeft een assortiment aan afmetingen, variërend van de grootste beker van 8.5 x 5 cm tot de kleinste van 5.5 x 3.5 cm. Met een indrukwekkende hoogte van 30 cm kan je baby zich helemaal uitleven met het stapelen van deze toren!

Bovendien is deze stapeltoren niet alleen leuk speelgoed, maar ook ontwikkelingsspeelgoed. Het helpt je baby bij het verbeteren van hun cognitieve vaardigheden en stimuleert hun creativiteit.

We streven naar de hoogste veiligheidsnormen, daarom is de Mushie stapeltoren gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en ftalaten. Zo kun je met een gerust hart genieten van speeltijd met je kleintje.

De veelzijdigheid van deze stapeltorens zal je verrassen! Je kunt ze niet alleen binnen gebruiken, maar ook in bad of in de zandbak. Zo blijft het speelplezier eindeloos doorgaan, ongeacht het seizoen!

Bestel vandaag nog jouw Mushie stapeltoren en stimuleer de ontwikkeling van je baby op een veilige en leuke manier!

Eigenschappen Mushie stapeltoren

  • Stapeltoren in 4 verschillende kleurstellingen : pastel – naturel – forest – retro
  • De grootse beker is 8.5 x 5 cm, de kleinste 5.5 x 3.5 cm.
  • De stapeltoren is 30 cm hoog
  • Materiaal : polypropyleen , BPA, PVC en phthalates vrij.

Tip: de stapeltorens kun je ook in bad of in de zandbak gebruiken!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Over Mushie:

Het Deense bedrijf Mushie richt zich op producten die duurzaam zijn en niet vervangen hoeven te worden. Ze gebruiken duurzame, veilige en milieuvriendelijke materialen die niet misstaan in het interieur. Ouders vinden dit net zo leuk als baby’s.
Een stapeltoren bouwen is bij veel kinderen favoriet. Deze Mushie Stapeltoren Stacking Cups heeft prachtige gekleurde stapelbekers in zachte natuurlijke tinten met mooie details.

Kinderen vanaf 6 maanden kunnen ermee spelen. Het stapelen van bekertjes stimuleert ook nog eens de motorische vaardigheden van jouw kleintje. Je kunt er niet alleen binnen mee spelen maar ook in de tuin of gebruik ze als speelgoed in bad of onder de douche. Door de vormpjes die boven op een aantal cups zitten, maakt het het extra leuk om de stapeltoren ook in bad of in de zandbak te gebruiken.
Door de rustige en neutrale kleuren zorgt het ervoor dat uw kindje niet overprikkelt raakt door felle kleuren. Deze kleuren zijn natuurlijk ook extra leuk voor ouders, doordat het niet erg is als speelgoed een keer blijft liggen in de kamer.

Extra informatie

Afmetingen 30 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Beschikbare kleuren Mushie

, , ,

Leeftijd

Vanaf 6 maanden

Materiaal

Kunststof, vrij van BPA, PVC en ftalaten

Merk

Mushie

gerelateerde producten