Aanbieding!

Puzzle Blocks Earth of Sky – MOES Play

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 34,95.

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  34,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

De Puzzle Blocks Earth of Sky van EVA foam zijn perfect voor thuis, op school, in de kinderopvang of waar dan ook. Kinderen kunnen alleen spelen of samen met vrienden en familie, waardoor ze ook hun sociale vaardigheden ontwikkelen. Deze speelblokken zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en bieden educatieve voordelen in een speelse en ontspannen omgeving.

Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van open-ended play met onze Puzzle Blocks! Deze kleurrijke en veilige speelblokken bieden kinderen de vrijheid om hun verbeelding de vrije loop te laten. Met hun unieke puzzelontwerp kunnen kinderen bouwen, stapelen en creëren op ontelbare manieren.

Deze Puzzle Blocks Earth of Sky, zijn  gemaakt van hoogwaardig en duurzaam EVA foam materiaal. Elk blok is zacht, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De puzzelstukken zijn ontworpen om gemakkelijk in elkaar te passen, waardoor kinderen hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen terwijl ze hun eigen structuren bouwen.

Met deze veelzijdige set kunnen kinderen hun eigen wereld creëren. Ze kunnen huizen, torens, bruggen, voertuigen en nog veel meer bouwen met de prachtige aardse kleuren van Earth en de serene tinten van Sky. De mogelijkheden zijn eindeloos en elk spel is uniek. Deze manier van spelen bevordert de creativiteit, verbeeldingskracht en cognitieve vaardigheden van kinderen, terwijl ze ook plezier hebben en zichzelf uitdrukken.

Wacht niet langer en geef je kinderen de mogelijkheid om te genieten van deze Puzzle Blocks in de prachtige kleuren Earth of Sky. Stimuleer hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en plezier terwijl ze zich onderdompelen in een wereld van bouwen en ontdekken. Bestel nu en zie hoe hun verbeelding tot leven komt met de kleuren van de natuur!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Puzzle Blocks Earth of Sky

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • Puzzle Blocks Earth
  • Puzzle Blocks Sky
  • inhoud: 11 stuks
  • vanaf 1 jaar

Ben je benieuwd geworden na deze Puzzle Blocks Earth of Sky en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Puzzle Blocks Earth of Sky

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Kleuren MOES Play

Earth, Sky

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten