Zwanger

Je bent zwanger en nu? Er is zoveel te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Kiddy kado hebben en klein assortiment. Er zijn heerlijk sets voor jezelf zoals de magical mom set van Naíf of een mooie zwangerschaps ketting.

Ben je juist  op zoek voor een zwangere vriendin of zus? dan zijn er leuke mandjes waar van alles in zit of stel zelf iets samen zodat ze iedere week /maand een kado hebben om uit te pakken.

Bij Kiddy Kado vind je ballonnen, cadeau kaarten, badcapes hydrofiel doeken en speelgoed en dat allemaal in een en dezelfde online shop. Super makkelijk toch?

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.