Opruiming

***SALE***  Dit mag je natuurlijk niet missen, de allerleukste cadeautjes maar dan voor een leuke prijs. Kies snel je favoriete kado uit in de webshop van Kiddy kado voordat je te laat bent.

Waarom zijn deze producten in de Sale?

Vaak zijn er nog maar een paar losse items over en soms gewoon omdat we van assortiment veranderen. Kiddy kado is een hippe webshop die graag met de trends mee gaat en haar assortiment steeds  een beetje aanpast. Op deze manier blijft het leuk om terug te komen snuffelen in de shop.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Wil je graag cadeau bestellen? Dat kan in de webshop van Kiddy Kado. Kies uit wat je leuk vindt en plaats je bestelling direct online. Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Houten speelgoed | Gepersonaliseerd kraamcadeau | Koffertje met naam