Een stoeltje en tafeltje met naam

Gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten. Wil je als kraamvisite één van de meest originele cadeaus geven? Een cadeau dat ook nog eens erg functioneel is? Ga dan voor een Stoeltje met naam. Wanneer je kiest voor een stoeltje met naam van Kiddy Kado, kies je voor een stevig houten stoeltje dat wit afgelakt is. De bedrukking wordt altijd met hoogwaardig vinyl stickermateriaal gemaakt. Onze stoeltjes personaliseer je met een afbeelding, bijvoorbeeld een ster, hartje of vlinder, de naam en/of de geboortedatum. Dit allemaal in de kleur die jij wenst.

Slinger

Combineer de kinderstoel met naam met een tafeltje

Wist je dat we bij Kiddy Kado ook bijpassende tafeltjes verkopen? Een leuke kinderstoel met naam met bijpassend tafeltje waar een kindje jarenlang plezier van heeft en aan kan spelen, knutselen en/of eten. Dát is pas een kraamcadeau waarmee je succes hebt. Een klein stoeltje en tafeltje voor peuters/kleuters dat handig is in gebruik en helemaal past bij de stijl van de dreumes. Plaats het tafeltje en stoeltje met naam bijvoorbeeld in de keuken, de eetkamer, de woonkamer of de speelkamer. In welke ruimte deze originele set ook geplaatst wordt: het vormt gegarandeerd een mooie eyecatcher. Wij bieden je twee varianten aan van dit leuke kinderstoeltje. Je kunt een stoel met ster of hart laten maken. Of kies voor een met geboortedatum en afbeelding.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Stoel naar aanleiding van het geboortekaartje

Wil je meer dan alleen een stoeltje met naam? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om een kinderstoeltje naar aanleiding van het geboortekaartje te maken. Een uniek cadeau dat ook ontzettend leuk is voor op de baby- of kinderkamer. Wil je graag een stoeltje naar aanleiding van het geboortekaartje laten maken? Dan mag je of het geboortekaartje per post naar ons toesturen of zorgen voor een goede digitale scan of eventueel een proefdruk. Na goedkeuring van het ontwerp wordt je stoeltje met naam in drie tot vijf werkdagen verzonden. Wij pakken de kinderstoel met naam altijd leuk voor je in, zodat deze klaar is om meteen cadeau te geven. Heb je vragen over ons assortiment? Bel dan naar (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Koffertje met naam | Houten speelgoed | Spaarpot met naam