Een stoeltje met naam

Gepersonaliseerde Kraamcadeaus: Stoeltje met Naam van Kiddy Kado

Gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Wil je als kraamvisite een van de meest originele en functionele cadeaus geven? Kies dan voor een stoeltje met naam van Kiddy Kado.

Slinger

Een Uniek en Functioneel Kraamcadeau

Bij Kiddy Kado bieden we stevige houten stoeltjes aan die wit afgelakt zijn. Deze stoeltjes zijn niet alleen een mooie toevoeging aan de kinderkamer, maar ook zeer praktisch in gebruik. De personalisatie maakt elk stoeltje uniek en speciaal voor de ontvanger.

Hoogwaardige Personalisatie

Onze stoeltjes worden gepersonaliseerd met hoogwaardig vinyl stickermateriaal, wat zorgt voor een duurzame en mooie afwerking. Je kunt het stoeltje laten bedrukken met een afbeelding, zoals een ster, hartje of vlinder, de naam van het kind en/of de geboortedatum. Dit alles in de kleur die jij wenst, zodat het perfect past bij de stijl van de ouders en de kamer van de baby.

Waarom Kiezen voor een Stoeltje met Naam van Kiddy Kado?

Bij Kiddy Kado staat kwaliteit voorop. Onze stoeltjes zijn stevig en duurzaam, gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met een mooie witte lak. De mogelijkheid om het stoeltje volledig naar wens te personaliseren maakt het een uniek en onvergetelijk cadeau. Een stoeltje met naam is niet alleen een prachtig aandenken, maar ook een functioneel item dat jarenlang meegaat.

Conclusie

Wil je een origineel en functioneel kraamcadeau geven? Kies dan voor een stoeltje met naam van Kiddy Kado. Onze stevige, wit afgelakte houten stoeltjes worden gepersonaliseerd met hoogwaardige vinyl stickers en kunnen worden voorzien van een afbeelding, naam en/of geboortedatum in de kleur van jouw keuze. Geef een cadeau dat zowel uniek als praktisch is, en maak indruk met een stoeltje van Kiddy Kado.

Combineer de kinderstoel met naam met een tafeltje

Wist je dat we bij Kiddy Kado ook bijpassende tafeltjes verkopen? Een leuke kinderstoel met naam met bijpassend tafeltje waar een kindje jarenlang plezier van heeft en aan kan spelen, knutselen en/of eten. Dát is pas een kraamcadeau waarmee je succes hebt. Een klein stoeltje en tafeltje voor peuters/kleuters dat handig is in gebruik en helemaal past bij de stijl van de dreumes. Plaats het tafeltje en stoeltje met naam bijvoorbeeld in de keuken, de eetkamer, de woonkamer of de speelkamer. In welke ruimte deze originele set ook geplaatst wordt: het vormt gegarandeerd een mooie eyecatcher. Wij bieden je twee varianten aan van dit leuke kinderstoeltje. Je kunt een stoel met ster of hart laten maken. Of kies voor een met geboortedatum en afbeelding.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Stoel naar aanleiding van het geboortekaartje

Wil je meer dan alleen een stoeltje met naam? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om een kinderstoeltje naar aanleiding van het geboortekaartje te maken. Een uniek cadeau dat ook ontzettend leuk is voor op de baby- of kinderkamer. Wil je graag een stoeltje naar aanleiding van het geboortekaartje laten maken? Dan mag je of het geboortekaartje per post naar ons toesturen of zorgen voor een goede digitale scan of eventueel een proefdruk. Na goedkeuring van het ontwerp wordt je stoeltje met naam in drie tot vijf werkdagen verzonden. Wij pakken de kinderstoel met naam altijd leuk voor je in, zodat deze klaar is om meteen cadeau te geven. Heb je vragen over ons assortiment? Bel dan naar (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Koffertje met naam | Houten speelgoed | Spaarpot met naam