Kraamcadeau pakket Zwanger groot

 110,00

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  110,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Kraamcadeau pakket Zwanger groot is een prachtige cadeau mand gevuld met allemaal (kraam)cadeautjes voor de aanstaande mama, een feest om kado te geven of te krijgen. Een perfect cadeau voor een babyshower of om te geven op kraamvisite.

Hieperder piep.. je krijgt het bericht  “ik ben zwanger” natuurlijk wil je dan een leuk cadeau geven en het liefst ook iets waar de aanstaande moeder iets aan heeft. Dit pakket is met zorg samengesteld om de nieuwe of aanstaande moeder lekker te verwennen. De items zijn perfect op elkaar afgestemd, direct ingepakt en klaar om te geven.

Het Kraamcadeau pakket Zwanger groot bestaat uit:

  • Toilettas Trixie in Teddy stof: ideaal om alle benodigdheden voor de klein in op te bergen. Zo raak je niks kwijt!
  • BamBam inkpad: leg de handjes en voetjes van je pasgeboren kindje voor eeuwig vast. Ze groeien zo snel! Koester deze bijzondere periode.
  • BamBam babyslofjes: heerlijke zachte Teddy stof slofjes. Super schattig en echt comfortabel voor je kleintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • BamBam geschenkdoosje heart necklace met heel subtiel geluidje; heeft een rustgevend effect op de ongeboren baby
  • Glazen fles met droogbloemen; een prachtige accessoire op de babykamer of andere ruimte. Er kan ook een kandelaar in gezet worden.
  • Naif Baby Essential pakket: 75ml diaper cream, 100ml badolie en 100ml babyolie. De ideale verzorging voor tijdens en na het badderen.
  • Cadeau mand zeegras

Bij Kiddykado kan je verschillende kraamcadeau pakketten laten maken en versturen. Kom je er zelf niet helemaal uit, neem dan contact met ons op en we helpen je verder. Heb je een bepaalde prijs, kleur of thema in gedachte dan maken we een kraamcadeau pakket op maat. Het kraamcadeau pakket wordt altijd leuk ingepakt voor je.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Gratis ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Is het Kraamcadeau pakket Zwanger groot toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even hier, we hebben nog meer pakketten samengesteld in allerlei kleurcombinaties. Liever zelf iets samenstellen? Neem dan contact met ons op via info@kiddykado.nl

 

Extra informatie

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Gelegenheid

Geboorte, zwangerschapsverlof

Kleur

wit

gerelateerde producten