Babyboek Baby Bunny – Little Dutch

 12,50

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  12,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Babyboek Baby Bunny is een waardevol aandenken aan alle mijlpalen uit het eerste jaar, van geboorte tot alle ‘eerste keren’ en liefdevolle herinneringen uit het eerste jaar. Het babyboek biedt ontzettend veel mogelijkheden om alles vast te leggen. Voor alle 12 maanden zijn er circa 3 pagina’s om de mijlpalen van die maand in te vullen. Ook is er voor elke maand ruimte om bij te houden hoe groot en zwaar je kleine is en ruimte voor foto’s. Daarnaast kan je een stamboom invullen, is er een ‘mijn eerste jaar in 12 foto’s’ pagina en is er achterin het boek ruimte om een envelopje te plakken met een brief voor je kleine. Kortom het Babyboek Baby Bunny is een boek vol leuke pagina’s met elke maand iets anders om in te vullen om zo het hele eerste jaar van je kleine bij te houden.

Met handig lint om bij te houden waar je bent gebleven met invullen. De voorkant is van linnen gemaakt met gouden bedrukking. Het hele boek is in subtiele en neutrale Baby Bunny thema gemaakt.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Mix & Match

Wil jij het baby Bunny thema verder doorvoeren in de babykamer? Bekijk dan ook de overige items uit dit thema. Zo kan je mixen en matchen tussen de handige en leuke producten, waarbij je een super leuke en samenhangende collectie verzamelt zoals een speendoekje, hydrofiele doeken en een badcape.

Eigenschappen Babyboek Baby Bunny

  • Merk: Little Dutch
  • Thema : Newborn naturals – Baby Bunny
  • Kleur: naturel
  • Materiaal: 100% FCS papier

 

 

Extra informatie

Afmetingen 100 × 140 cm
kadootje is voor een

Jongen / Meisje

Materiaal

100% natuurlijk FSC papier

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten