Aanbieding!

Trixie Kleine bibliotheek – Leuke Boekjes voor Peuters in 4 Talen

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 9,95.

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Ontdek de Trixie Kleine Bibliotheek met boekjes over Kleding, Fruit, Voertuigen en Instrumenten. Stimuleer liefde voor lezen vanaf 1 jaar. Gemaakt van sterk FSC karton en bedrukt met soya inkt. Geniet samen van kleurrijke afbeeldingen en 4 talen. Verzending in 1-2 werkdagen, ingepakt als cadeau!

De Trixie Kleine Bibliotheek is een geweldige set boekjes voor de allerkleinsten. Peuters kunnen gemakkelijk de sterke, kleine boekjes hanteren terwijl ze hun eerste woordjes leren. Elke boekje is gewijd aan een ander thema en alle woorden zijn beschikbaar in 4 talen. Geniet samen van kleurrijke afbeeldingen en ontdek hoe leuk het is om deze eerste boekjes te lezen!

Kenmerken Trixie Kleine bibliotheek

  • Materiaal:sterk FSC karton, bedrukt met soya inkt en vernis op waterbasis
  • Thema Kleding, Fruit, Voertuigen, Instrumenten
  • 4 verschillende talen per afbeelding
  • Afmetingen16,5×18 cm
  • Leeftijdvanaf 1 jaar

Trixie Kleine bibliotheek – Leuke Boekjes voor Peuters in 4 Talen

Geniet van Vertrouwde Stemmen: Vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap ontwikkelt jouw kleintje al zijn/haar gehoor in de baarmoeder. Lezen uit het Trixie boek stimuleert de liefde voor lezen en biedt een vertrouwd en veilig gevoel door het horen van jouw stem. Zodra je baby geboren is, herkent hij/zij jouw stem en geniet van gesprekken en gezongen liedjes. Dit versterkt de band en geeft jouw kleintje rust en veiligheid.

Bestel nu de Trixie Kleine Bibliotheek en stimuleer de liefde voor lezen vanaf de vroegste levensfasen. Deze boekjes zijn ideaal om samen van te genieten, terwijl je kleintje de wereld van woorden en talen ontdekt. Verzending binnen 1-2 werkdagen, en ingepakt als een prachtig cadeau, klaar om te geven aan jouw speciale kleintje!

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 12 × 20 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten