Naampuzzel jungle Giraffe

Met de Naampuzzel geeft je een zeer persoonlijk cadeau! Elke letter bestaat uit één geheel in mooie giraf print. Puzzelen verhoogt de creativiteit en de motorische vaardigheden van je kind. Het benoemen van de print en het opzoeken welk dier erbij hoort maakt het extra leuk.

 22,00

(inclusief 21% btw)

Naam

Geef hier de naam op de uiteindelijke prijs wordt dan zichtbaar

Wilt u een houten standaard bij dit product?

Met de houten standaard kan de puzzel makkelijk worden neergezet.

(+ 3,95  0,00)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  22,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Met de Naampuzzel jungle Giraffe geeft je een zeer persoonlijk cadeau! Elke letter bestaat uit één geheel in mooie giraffe print. Puzzelen verhoogt de creativiteit en de motorische vaardigheden van je kind. Het benoemen van de print en het opzoeken welk dier erbij hoort maakt het extra leuk.
Met de optioneel bij te bestellen standaard is de jungle puzzel ook een mooie naam decoratie op de baby- of kinderkamer.

​Een persoonlijk kado, leuk om te geven of te krijgen!

Eigenschappen Naampuzzel jungle Giraffe

  • Naampuzzel waarbij ieder stuk een Giraffe print heeft
  • standaard optioneel bij te bestellen.
  • Afmetingen versie 3-4 letters: 25 x 12 x 1 cm
  • Afmetingen versie 5-6 letters: 33 x 12 x 1 cm
  • Afmetingen versie 7-8 letters: 50 x 12 x 1 cm

Alleen te gebruiken door kinderen met een leeftijd vanaf 3 jaar. Dit vanwege de kleine puzzelstukjes die ingeslikt kunnen worden

  • Verzending in 3-4 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Samen met stichting Streetcornerwork biedt CRE8 social venture een leerwerktraject aan voor Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden deze jongeren een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving. Jongeren komen eerst bij ons langs voor een introductie. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en wordt door ons opgeleid totdat hij/zij zelf de machines kan bedienen. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leren jongeren ook hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat en ontplooien zij werknemersvaardigheden.

Bovendien krijgen ze de kans om hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Uiteindelijk kunnen de jongeren volledig meedraaien in de productie en de sales. Daarnaast biedt Streetcornerwork tijdens het traject intensieve, praktische en outreachende ondersteuning bij verschillende leefgebieden. Er zijn elke dag medewerkers aanwezig om de jongeren te begeleiden.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Cre8

gerelateerde producten