Spaarpot met naam

Een kraamcadeau wat vaak gegeven wordt en ook gewaardeerd wordt door zowel de ouders als het kind is de spaarpot met naam. Want hoe leuk is het om je eerste centjes in een eigen spaarpot te stoppen? Helemaal wanneer het een speciale spaarpot met de eigen naam is. Een spaarpot met naam is persoonlijk, origineel, betaalbaar en ontzettend leuk. Bij Kiddy Kado hebben we de leukste spaarpotten voor zowel jongens als meisjes in het assortiment. Van mooie dieren spaarpotten en een spaarpot van Nijntje tot leuke wolk- of kroontjes spaarpotten.

Spaarpotten voor kinderen

Spaarpotten zijn voor kinderen niet alleen leuk, maar ook goed voor de financiële opvoeding. Want kinderen die al op jonge leeftijd leren sparen, hebben daar de rest van hun leven plezier van. Als kinderen nog wat jonger zijn, sparen ze voornamelijk om iets leuks te kopen, zoals nieuw speelgoed. Maar naarmate ze wat ouder worden (meestal vanaf dat ze acht jaar oud zijn), leren ze dat sparen ook belangrijk is voor later of voor onvoorziene uitgaven. Belangrijk is dat een goed voorbeeld hierin goed doet volgen. Wil je dat je kind gaat sparen? Laat dan als ouder het goede voorbeeld zien door ook geld opzij te leggen.

Anderen bekeken ook: Houten speelgoed | Geboortetoren | Kraamcadeaupakket

Zoek uw product hier​

Bestel je spaarpot met naam

Wil je graag een spaarpot met naam cadeau geven? Bestel dan vandaag nog je spaarpot in de webshop van Kiddy Kado. Na ontvangst van betaling verzenden wij je bestelling binnen twee werkdagen. Het leuke is dat wij de spaarpot met naam kosteloos en op een mooie manier voor je inpakken. Zo kan het meteen cadeau gegeven worden aan de gelukkige. Heb je nog een vraag over onze spaarpotten, de andere cadeaus of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via (+31)599202801 of per e-mail op info@kiddykado.nl.