Mushie stapelringen (2 kleuren)

 17,50

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  17,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Urenlang stapelplezier met deze stijlvolle Mushie stapelringen . Deze kleurrijke ringtoren is leuk en boeiend voor je baby om naar te kijken, terwijl het stapelen van de ringen hen helpt hun organisatie en motorische vaardigheden te ontwikkelen. De set bestaat uit 8 ringen met elk een unieke kleur. De stapeltorens zijn ontworpen in Denemarken, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Eigenschappen Mushie stapelringen

  • Stapelringen in  2 verschillende kleurstellingen :  naturel – rustic
  • De afmetingen 10 x10 x18 cm
  • ontwikkelingsspeelgoed
  • Materiaal : polypropyleen , BPA, PVC en phthalates vrij.

Combineer de Mushie stapelringen met  de stapeltorens deze kan je ook in bad of in de zandbak gebruiken!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Over Mushie:

Het Deense bedrijf Mushie richt zich op producten die duurzaam zijn en niet vervangen hoeven te worden. Ze gebruiken duurzame, veilige en milieuvriendelijke materialen die niet misstaan in het interieur. Ouders vinden dit net zo leuk als baby’s.
Een stapeltoren bouwen is bij veel kinderen favoriet. Deze Mushie Stapeltoren Stacking Cups heeft prachtige gekleurde stapelbekers in zachte natuurlijke tinten met mooie details. Kinderen vanaf 6 maanden kunnen ermee spelen. Het stapelen van bekertjes stimuleert ook nog eens de motorische vaardigheden van jouw kleintje. Je kunt er niet alleen binnen mee spelen maar ook in de tuin of gebruik ze als speelgoed in bad of onder de douche. Door de vormpjes die boven op een aantal cups zitten, maakt het het extra leuk om de stapeltoren ook in bad of in de zandbak te gebruiken.
Door de rustige en neutrale kleuren zorgt het ervoor dat uw kindje niet overprikkelt raakt door felle kleuren. Deze kleuren zijn natuurlijk ook extra leuk voor ouders, doordat het niet erg is als speelgoed een keer blijft liggen in de kamer.

Extra informatie

Afmetingen 30 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Beschikbare kleuren Mushie

,

Leeftijd

Vanaf 6 maanden

Materiaal

Kunststof, vrij van BPA, PVC en ftalaten

Merk

Mushie

gerelateerde producten