Waterfun – MOES Play

 19,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  19,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Ontdek nu het plezier van waterfun met onze hoogwaardige EVA foam zeedieren! Deze speelgoedfiguren bieden eindeloos vermaak en stimuleren de fantasie van kinderen tijdens het spelen in het water. Met levendige kleuren en zachte, drijvende eigenschappen zorgen ze voor urenlang speelplezier.

Onze waterfun EVA foam zeedieren zijn niet alleen leuk, maar ook veilig in gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig EVA foam materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen. Hierdoor kunnen kinderen zorgeloos spelen en genieten van hun wateravonturen.

Deze zeedieren zijn perfect voor zwembaden, badkuipen en douche. Kinderen kunnen hun eigen onderwaterwereld creëren, verhalen verzinnen en de zeedieren laten drijven en zwemmen. Het spelen met deze zeedieren bevordert niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht, maar ook de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen.

De collectie  waterfun van MOES bevat verschillende soorten zeedieren, van schattige dolfijnen tot angstaanjagende haaien. Met hun realistische ontwerpen en duurzame constructie zijn ze perfect voor zowel jongens als meisjes. Verrijk het waterplezier van uw kinderen met onze waterfun EVA foam zeedieren en laat hun verbeelding de vrije loop gaan!

Bestel vandaag nog en geef uw kinderen de kans om te genieten van eindeloos speelplezier in het water.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Waterfun

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • dieren: zeepaardje, dolfijn, haai, krab, zeester, schildpad
  • inhoud: 6 stuks
  • vanaf 1 jaar

Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten