Kinderkamer

Kinderkamer Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor op de kinderkamer? Wij hebben de mooiste cadeautjes voor op de babykamer voor jou samengesteld. Een gepersonaliseerd lakentje voor in de wieg of ledikant, een blokkentrein of spaarpotje met eigen naam. Combineer de mooiste merken zoals een badcape van Jollein en een knuffel van Happy Horse. Misschien ga je voor hip en trendy zoals de nieuwste teddy bear of Farm collectie van Jollein. Waar je ook voor kiest, wij pakken het mooi voor je in. De leukste cadeautjes speciaal voor jou!

Zoek uw product hier​

Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste en origineelste cadeaus voor in de kinderkamer. Van hydrofiele doeken tot stoeltjes met naam. De allerleukste cadeautjes voor een pasgeboren baby, babyshower of kraamcadeau .

Wil je het cadeau meteen versturen naar de ontvanger? Dat kan, onze cadeautjes worden altijd prachtig ingepakt, kies je voor een kaartje erbij dan zorgen wij ervoor dat de tekst er mooi op komt. Klaar om te geven!

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden!
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.