Kinder Koffertjes

De collectie kinder koffertjes bij Kiddy Kado bestaat uit vele kleuren. Ze zijn superleuk om kado te geven met de naam en en afbeelding erop.

Je kan ze gebruiken om babyspulletjes in te bewaren, of alle kaarten, de eerste kleertjes. Ze zijn natuurlijk ook superleuk om gewoon op de babykamer neer te zetten. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

De koffertjes van 25 cm  hebben de volgende afmetingen: 25 cm breed x 18 cm hoog x 9 cm diep. Ze zijn gemaakt van dik geplastificeerd karton met nog een papieren laagje aan de binnenkant voor extra stevigheid. Het handvat en de sluiting zijn van metaal. En natuurlijk zijn ze voorzien van metalen randjes aan de deksel en binnenkant voor extra duurzaamheid. Deze zijn er ook in de maat van 30 cm hebben de volgende afmetingen: 30 cm breed x 21 cm hoog x 9 cm diep.

Daarnaast hebben we ook koffertjes van Jollein met een hippe pimpelmees print en koffertjes van BamBam in ons assortiment met een stoere vintage look.

Kan jij nog kiezen uit zoveel keuze welk kofferje je cadeau gaat geven?

 

Zoek uw product hier​

[searchandfilter id="filters"]

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.