Chewies Lentil Rattles – the sparkle collection

 14,95

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze mooie Chewies Lentil Rattles uit de the sparkle collection zijn perfect voor de aller kleinsten. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit! De bijtring is gemaakt van siliconen kralen in combinatie met een houten ring die makkelijk vast te houden is voor je kleintje en een rustgevend rammelend geluid maken. Door te bijten op het zachte silicone masseer je het zere tandvlees bij doorkomende tandjes.

Daarnaast biedt het een goede uitdaging in de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oog coordinatie door door de verschillende structuren en vormgeving. Verkrijgbaar in het goud, roze & grijsblauw (zilver)!

Deze bijtringen maken deel uit van the sparkle collection van Chewies. Naast de bijtringen zijn er ook speenclips verkrijgbaar in dezelfde mooie shiny kleurtjes.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om kado te geven

Deze Chewie is gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone en daarom 100% veilig. Het hout is onbehandeld & super glad geschuurd. Zoals bij alle Chewies adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

Eigenschappen Chewies Lentil Rattles:

  • Kleur: goud, roze & grijs blauw (zilver)
  • Chewies Lentil Rattles
  • Materiaal: onbehandeld beukenhout en siliconen
  • Onderhoud: het schoonmaken van het silicone kan met water en een mild sopje. Het beukenhout afnemen met een vochtig doekje. Een billendoekje werkt hier ook perfect voor! Aan de lucht laten drogen. Een Chewie kan niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser.

Extra informatie

Afmetingen 7,5 × 7,5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Kies een kleur

, ,

Merk

Chewies

Materiaal

Onbehandeld hout en siliconen

gerelateerde producten