Bad speelgoed oceaandier -Tikiri

 13,95

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Productprijs:  13,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Het Bad speelgoed oceaandier uit de serie: mijn eerste zeediertjes worden de nieuwe vriendjes van je kleintje in bad! Voor je kleine ideaal om op te bijten, te rammelen en te spelen in bad. Het speeltje bestaat uit harde en zachtere delen, speciaal voor doorkomende tandjes. Spaar alle bad speeltjes uit de zee in de vorm van een octopus, zeepaardje, schildpad, krab, dolfijn en walvis.

Eigenschappen Bad speelgoed oceaandier

  • De speeltjes zien er leuk uit, zijn flexibel, zacht en fijn om vast te houden door kleine handjes. Na het spelen gewoon afspoelen, eventueel met zeep en weer klaar voor gebruik. Het heeft een belletje voor een subtiel geluid.
  • Bad speelgoed oceaandier
  • Er zitten geen gaten in de 100% natuurlijk rubberen speeltjes van Tikiri  waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen.
  • Ze zijn vrij van BPA, PVC en phtalaten.
  • kleuren van de speeltjes gebeurt door een 100% natuurlijk product op waterbasis, hierdoor kan de kleur per product iets verschillen (soms zelfs de voor en achterkant van een product).
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Met de nieuwe Ocean Buddies gaat Tikiri nog een stapje verder. Een deel van de opbrengst van deze schattige zeediertjes doneert Tikiri aan Plastic Oceans, een organisatie die zich inzet tegen milieuvervuiling door plastic. Daarnaast organiseert Tikiri zelf acties om de tropische stranden van Sri Lanka netjes te houden en het prachtige zeeleven te vrijwaren van plastic afval.

 

Extra informatie

Afmetingen 10 × 10 × 8 cm
Beschikbare Dieren

, , , , ,

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf o jaar

Gelegenheid

Geboorte

Soort speelgoed

Bijtspeelgoed

Merk

Tikiri

gerelateerde producten