Activiteitenboekje Jungle – Tryco

 14,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Activiteitenboekje Jungle. Stap mee in de fantasie wereld van dit Tryco Activiteitenboekje! Je kindje waant zich in de jungle van verschillende diertjes zoals de leeuw, aap, cheeta, slang en koala. Het buggyboekje bestaat uit 6 pagina’s met verschillende activiteiten waaronder een knisperpagina en spiegeltje. Dankzij de loshangende beentjes van de aap zal je kindje blijven spelen!

De vrolijke kleuren en de verschillende stoffen trekken de aandacht van je kindje en stimuleert het aanraken en voelen. Het boekje is modern vormgegeven met mooie illustraties De zintuigen worden optimaal geprikkeld!

Het buggyboekje is gemaakt van super zacht en dikke stof, waardoor het een degelijk boekje is en gemakkelijk kan worden bevestigd aan de kinderwagen of box doormiddel van de klittenband. Het Activiteitenboekje Jungle is 16×16 cm groot en is geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Activiteitenboekje Jungle

  • Verschillende activiteiten o.a. een spiegel, knisperpagina en labels
  • merk: Tryco
  • Gemakkelijk bevestigen aan box, kinderwagen of autostoel
  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 16 x 16 cm
  • Geschikt vanaf 0 jaar

TIP: Het Activiteitenboekje Jungle is een leuk kraamcadeautje om toe te voegen aan een kraammand! Liever een ander activiteitenboekje? Kijk hier in ons assortiment.

Het merk Tryco staat voor betaalbare producten met een trendy en actueel design. Elke vorm en elke kleur is met zorg en liefde uitgekozen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de trends die op dat moment spelen en wat de aandacht van het kindje trekt.

Kwaliteit: Alle producten voldoen aan alle wettelijke eisen. De producten komen nooit in de handen van kinderen voordat ze uitvoerig zijn getest. Daarnaast worden enkel de beste materialen uitgekozen Betaalbare producten: Het merk Tryco vindt het belangrijk dat ze betaalbare producten produceren. Ze hanteren daarom voor ieder artikel een eerlijke prijs.
Artikelen: Tryco heeft verschillende soorten artikelen in het assortiment.

Extra informatie

Afmetingen 16 × 16 × 5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Kleur

bruintinten

Materiaal

100% polyester

Merk

Tryco

gerelateerde producten