Een gepersonaliseerd zwangerschapscadeau

Vaak wordt rondom de zwangerschap alleen gedacht aan cadeautjes voor de te verwachten kleine en nauwelijks aan de ouders. Het is juist ook leuk om ook de aanstaande mama eens lekker in de watten te leggen, want ook voor de ouders is het aankomende ouderschap een hele spannende periode. Wanneer je een babyshower organiseert, kan en mag een cadeautje voor de mama in spé eigenlijk niet ontbreken. Voor dit soort originele cadeautjes ben je bij Kiddy Kado aan het juiste adres. Van een gepersonaliseerd zwangerschapscadeau tot een lekkere hand- en bodycrème om lekker van te genieten. En elk zwangerschapscadeau wordt door ons kosteloos voor je ingepakt als een mooi cadeautje. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Slinger

Mama in het zonnetje met een gepersonaliseerd zwangerschapscadeau

We mogen niet vergeten dat een zwangerschap, de bijbehorende bevalling en de daarop volgende kraamperiode zwaar (kunnen) zijn voor de mama. Het wordt dus de hoogste tijd om de aanstaande mama eens lekker in het zonnetje te zetten als vriendinnen, partner of familie. Dit kan met een gezellige lunch, een behandeling bij de schoonheidsspecialiste, een babyshower of een leuk gepersonaliseerd zwangerschapscadeau. En met een gepersonaliseerd zwangerschapscadeau bedoelen we echt een cadeautje voor de mama, zoals een lekker verzorgings- en verwenpakket.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Profiteer van gratis verzending vanaf 75 euro

Geef je een gepersonaliseerd zwangerschapscadeau aan de aanstaande mama? Dan scoor je gegarandeerd punten. Plaats je vandaag nog je bestelling bij Kiddy Kado, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen twee werkdagen na betaling verzonden wordt, tenzij anders vermeld. Is jouw totale bestelling meer dan 75 euro? Dan wordt deze gratis door ons verzonden. Anders vragen we verzendkosten, omdat we deze kosten simpelweg niet doorberekenen in de prijzen van onze artikelen. Heb je nog een vraag over één van onze zwangerschapscadeaus, over de verzending of de betaling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via (+31)599202801 of per e-mail op info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Kraamcadeaupakket | Geboortecadeau met naam | Babycadeau met naam