Aanbieding!

Zwangerschapsketting hart – BamBam

 17,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  17,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Zwangerschapsketting hart. Geef een prachtig sieraad cadeau aan jezelf of een lieve vriendin, zus, collega.. Deze zilveren hanger in de vorm van een hart met een klein belletje erin staat prachtig op een  zwangere buik. Voor je kindje is dit een rustgevend geluidje. Daarbij is het een mooi sieraad, verpakt in een cadeau doosje.

De ketting draag je zodanig dat de hanger op de buik van de zwangere gedragen wordt. Zo went je kindje aan het geruststellende geluid van het belletje. Wanneer je de ketting ook na je zwangerschap draagt zal blijken dat je kindje het geluid van het belletje herkent en dit als rustgevend ervaart.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

 

Met het dragen van de zwangerschapsketting laat je zien hoe trots je bent op het het feit dat je mama bent/wordt. Het bijzondere aan deze zwangerschapsketting/koord is dat aan het koord een hartje hangt, de “babybell” in hartvorm. Het koord is ongeveer 80cm.

In de hanger zit een klein belletje verwerkt. Het ongeboren kindje kan dit belletje vanaf ongeveer 5 maanden waarnemen in de baarmoeder. Wanneer het kindje dit geluid op een regelmatige basis waarneemt zal het kindje het belletje ook na de geboorte herkennen. De herkenning kan een rustgevend effect op het kindje hebben.

BamBam Hart Zwangerschapsketting Giftbox Wit

De BamBam Hart Zwangerschapsketting Giftbox Wit is een luxe doosje met een stijlvolle zwangerschapsketting. De ketting bestaat een leren koord met daaraan een hanger in de vorm van een hartje. De hanger is voorzien van een belletje. De ketting draag je zodat de hanger op de buik van de zwangere gedragen wordt. Zo went je kindje aan het geruststellende geluid van het belletje. Wanneer je de ketting ook na je zwangerschap draagt zal blijken dat je kindje het geluid van het belletje herkent en dit als rustgevend ervaart.

Extra informatie

Afmetingen 7 cm
Kadootje is voor

tijdens de zwangerschap

Materiaal

zilver hart aan leren veter koord

Merk

BamBam

EAN

8711811092079

gerelateerde producten