Hand of Voetafdruk Inkt – BamBam

 9,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Hand of Voetafdruk Inkt. De inktpad is van het bekende merk BamBam. Met de inktpad kun je een afdruk van het handje of voetje van je kleintje maken op papier om zo op een leuke manier de babyperiode vast te leggen! De inktpad zorgt ervoor dat er geen inkt achterblijft op het handje of voetje van je kindje dus veilig te gebruiken.  Het is trouwens ook super leuk om de inktpad als (kraam)cadeau te geven! Zo vergeet je nooit hóe klein je ooit was.

 • Verzending in 1-2 werkdagen
 • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Lees  de gebruiksaanwijzing goed van de Hand of Voetafdruk Inkt en volg deze nauwkeurig op!  Geef dit inktpatroon voor het maken van je eigen schattige voetafdruk en handafdruk van een babyvoetje of babyhandje.
De inkt is eenvoudig af te wassen en helemaal vrij van gevaarlijke stoffen.

Helemaal verliefd op je baby; dat snappen we als geen ander. Vooral de kleine handjes en voetjes zijn zo lief dat je ze eigenlijk wilt inlijsten. Dat kan met onze Baby hand- en voetafdruk Set.

Waarom een Hand of Voetafdruk Inkt

 • Snel en eenvoudig een mooie afdruk
  Met onze Baby hand- en voetafdruk set kan je op een snelle en eenvoudige manier een afdruk maken van de handjes en voetjes van je baby. Je kan dit gewoon thuis doen op een door jou gewenst moment.
 • Blijvende herinnering
  Onze Baby hand- en voetafdruk set zorgt voor een blijvende en unieke herinnering. Je kan de afdrukken in een fotolijstje plaatsen en een prachtig plekje in je huis geven.
 • Veilig en snel schoon
  Met onze Baby hand- en voetafdruk set kan je op een veilige manier mooie afdrukken maken. De inkt is veilig en laat nagenoeg geen sporen achter. Dit scheelt schoonmaken en rommel.
 • Perfect als cadeau
  Door het scherpe tarief en de gebruiksvriendelijkheid is onze Baby hand- en voetafdruk set perfect om cadeau te doen tijdens een Babyshower of als je op kraamvisite gaat. Elke kersverse papa en mama zal er veel plezier aan beleven!
 • Daarom kies je voor deze Baby Hand of Voetafdruk Inkt set

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Gelegenheid

Geboorte

Merk

Bambam

EAN

8711811046911

gerelateerde producten