Aanbieding!

Zeester – MOES Play

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 89,50.

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  89,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Spelen met een zeester! MOES Starfish, Wil je de dromen van je kinderen waarmaken en hen de kans geven om groots te dromen? Ontdek dan onze betoverende en buitengewoon functionele zeester! Deze schattige metgezel stelt je kind in staat om als een ware ster te stralen, zowel op het land als in het water. In no-time zullen ze de vaardigheden van balanceren, stuiteren, draaien en zelfs surfen onder de knie krijgen.

Onze zeester | MOES Starfish biedt een ongeëvenaarde kans voor plezier en leerzame ervaringen. Laat je kinderen hun grenzen verleggen terwijl ze zich vermaken en ontwikkelen. Niet alleen is onze zeester functioneel en leerzaam, maar het voegt ook een vleugje stijl toe aan elke omgeving. Met zijn design trekt het gegarandeerd de aandacht en wordt het een prachtige toevoeging aan elk interieur. Laat de zeester schitteren als een ware blikvanger in je huis.

Geef je kinderen de mogelijkheid om te stralen als nooit tevoren en hun vaardigheden te ontwikkelen met onze unieke zeester. Het avontuur wacht – zijn ze er klaar voor?

De zeester | MOES Starfishis gemaakt van hoogwaardig EVA foam, voldoet aan de strengste normen (EN71 gecertificeerd) voor veiligheid en kwaliteit. Het merk achter dit geweldige en leerzame speelgoed is Moes Play, bekend om hun betrouwbare en creatieve speelgoed. De zeester is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Eigenschappen Zeester | MOES Starfish

  • materiaal: EVA foam
  • MOES Starfish
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • Kleur: oranje
  • inhoud: 1 grote Zeester
  • vanaf 1 jaar

Waarom Kiezen voor MOES:

Stimuleert verbeelding en creativiteit. Onze zeester moedigt kinderen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en creatief te spelen.
Snelle Verzending: Bestel nu en ontvang jouw speelset binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis.
Prachtig Ingepakt Cadeau: Jouw bestelling wordt met zorg verpakt, waardoor het een prachtig cadeau is voor elke gelegenheid.
Ontwikkeling en plezier gecombineerd, Bij MOES geloven we in het combineren van educatieve ontwikkeling met plezier, en onze zeester is daar het perfecte voorbeeld van.

Breng de Magie van Open-Ended Play in het Leven van Jouw Kind met MOES Zeester. Bestel Nu!
Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten