Waterfun Jumbo- MOES Play

 24,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Waterfun Jumbo – Dompel jezelf onder in een wereld van waterplezier met onze opvallende Jumbo EVA foam waterdieren! Deze set bestaat uit 6 unieke vrienden die rechtstreeks uit de betoverende onderwaterwereld lijken te komen. Ontmoet de vrolijke Garnaal, de schattige Pinguin, de kleurrijke Goudvis, de majestueuze Manta, de speelse Kikker en de mysterieuze Kwal.

Onze Waterfun Jumbo dieren zijn speciaal ontworpen voor maximaal speelplezier. Hun opvallende kleuren en gedetailleerde afwerking maken ze extra aantrekkelijk voor kinderen. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook veilig en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig EVA foam, zijn ze zacht, lichtgewicht en drijven ze gemakkelijk op het water.

Deze foam dieren zijn geschikt voor allerlei wateravonturen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen onderwaterwereld creëert. Laat de Garnaal zich verstoppen tussen zeewier, laat de Pinguin een duik nemen, maak spectaculaire sprongen met de Kikker, en laat de Goudvis door de golven glippen. Met de Waterfun Jumbo dieren zijn de mogelijkheden eindeloos!

Stimuleer de creativiteit en verbeeldingskracht van je kinderen terwijl ze zich vermaken met deze levendige waterdieren. Het spelen met deze waterdieren bevordert ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Of het nu in het zwembad, in de badkuip of op het strand is, met deze Waterfun Jumbo set beleven kinderen gegarandeerd urenlang plezier.

Wacht niet langer en bestel nu deze set Waterfun Jumbo dieren om je eigen onderwateravonturen te beleven. Maak van elke waterervaring een onvergetelijke belevenis met deze betrouwbare en kleurrijke metgezellen uit de onderwaterwereld!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Waterfun Jumbo

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • dieren: garnaal, kikker, goudvis, pinguin, manta, kwal
  • inhoud: 6 stuks
  • vanaf 1 jaar

Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten