Vormenstoof Little Farm FSC- Little Dutch

 19,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Verken de Avontuurlijke Wereld van de boerderij met de Houten Vormenstoof  Little Farm

De Vormenstoof Little Farm heeft de vorm van een boerderij en bevat vormen zoals een kip, schaap, tractor en koe. Maar dit is meer dan alleen een speeltje; het is een boerderijschuur vol leermomenten en plezier. De prachtig geïllustreerde houten blokken zijn voorzien van afbeeldingen van schattige boerderijdieren en gewassen, en elk blokje heeft een unieke vorm. Zorg ervoor dat de boerderij dieren in deze vrolijk houten schuur gaan. Zoek de juiste vorm! Via de schuurdeuren kunnen de dieren er weer uit.

Kinderen zullen genieten van het plaatsen van de blokken in de juiste openingen, waarbij ze hun fijne motoriek en vormherkenningsvaardigheden ontwikkelen. De Vormenstoof Little Farm moedigt rollenspellen aan en stimuleert de creativiteit terwijl kinderen verhalen bedenken over het leven op de boerderij.

Eigenschappen Vormenstoof Little Farm

  • Bevat 1 boerderijschuur en 7 insteekfiguren
  • Thema: Little farm
  • vanaf 18 maanden
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Wil je nog meer zien van dit leuke boerderij thema? Bekijk dan hier alle Little farm artikelen.

Dit hoogwaardige houten speelgoed is ontworpen om generaties lang mee te gaan. Het is een prachtige aanwinst voor elke kinderkamer en biedt een geweldige manier om te leren en plezier te beleven. Breng de magie van de boerderij tot leven in het leven van je kind met de Houten Vormenstoof  Little Farm, Bestel dit boerderij speelgoed vandaag nog en zie hoe je kind de wereld van vormen verkent op een speelse manier!

Extra informatie

Afmetingen 14 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Thema

Little farm

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten