Trixie Schuifboekje | camping

 12,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  12,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Trixie Schuifboekje | camping.  Met dit leuke boekje kan je de dierenvrienden tot leven brengen.  Schuif, draai, duw en trek aan dit boekje van karton.  Dit kleurrijke boekje zit vol met leuke bewegende mechanismen op stevige bladzijden. Kinderen genieten van de verschillende bewegende elementen en ontdekken het effect van hun acties.  Wie slaapt er in de tent? Zie jij de maan schijnen?

Wakker met dit boekje een levenslange liefde voor lezen aan. Dit boek is gemaakt van sterk FSC© karton en is bedrukt met soya inkt.

Eigenschappen Trixie Schuifboekje | camping

  • Materiaal:sterk FSC karton, bedrukt met soya inkt en vernis op waterbasis
  • Thema kamperen
  • Afmetingen16,5×18 cm
  • Leeftijdvanaf 1 jaar

Vanaf het moment dat je ongeveer 20 weken zwanger bent, ontwikkelt jouw kleintje zijn/haar gehoor al in de baarmoeder. Jouw kindje zal het dan ook al snel interessant horen om jouw verhalen te horen uit dit Trixie boek.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om kado geven

Ontdek al de dierenvrienden van Trixie in dit stevig vormenboekje, de slapende aap of de muzikale vos. Dit stevig boekje is ideaal voor kleine peuters die graag pagina’s omdraaien en diertjes willen leren benoemen. Dit schuifboekje is ook verkrijgbaar in een strand thema.

Dit Trixie Schuifboekje | camping is ideaal om te lezen omdat je kindje dol is om jouw stem te horen. Vanaf het moment dat je ongeveer 20 weken zwanger bent, ontwikkelt jouw kleintje zijn/haar gehoor al in de baarmoeder. Zodra jouw kleine baby dan geboren is, is hij/zij al gewend aan jouw stem. Het horen van jouw stem zorgt dan voor een vertrouwd en veilig gevoel. Het is daarom logisch dat jouw pasgeboren baby graag naar stemmen luistert en vooral naar die van jou. Hij/zij herkent jouw stem. Daardoor vindt hij/zij het heel gezellig als er tegen hem/haar wordt gepraat of als er een liedje wordt gezongen. Je baby heeft nog geen begrip van wat er gezegd wordt, maar door het horen van jouw stem weet je kleintje dat je er bent. Het maakt je kleintje rustig en geeft een gevoel van veiligheid.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 12 × 20 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten