Trixie activiteitenboekje

 19,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Productprijs:  19,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Dit zachte Trixie activiteitenboekje is voor de kleine ideaal om mee te spelen. Door de fijne knisper geluiden en de leuke illustraties worden de zintuigen gestimuleerd. Ontdek de vier schattige dieren samen met je kleintje!
Dit kleine, zachte boekje groeit mee met je kleintje. Het biedt verschillende mogelijkheden om het boekje te lezen. Waar is de trompet van Mr. Fox? Welke kleur heeft de ballon van Mrs. Elephant? Hoeveel hoeden heeft Mr. Polar Bear? Ontdek het allemaal samen met je kind.

Eigenschappen Trixie activiteitenboekje

  • Afmeting: 12×12 cm
  • materiaal : Canvas + borduursel + fleece + houten ring
  • knisperboekje
  • Trixie activiteitenboekje
  • dierenboekje
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Vanaf de leeftijd van twee of drie maanden kun je beginnen met het aanbieden van boekjes. Uiteraard begrijpt je kleine uk nog niks van wat er verteld wordt, maar je kleintje vindt de vormen en kleuren in het boekje erg interessant. Dit gave vormenboek van Trixie ontwikkelt met je kindje mee. Waar je kleintje eerst vooral geïnteresseerd is in de kleuren die dit prachtige vormenboek bevat, kun je met je kindje zodra het een dreumes is de verschillende dieren en vormen ontdekken en benoemen. Neem je mini op schoot, nestel je samen op de bank en ontdek samen de gekke flamingo of de brullende leeuw.

Dit zachte Trixie activiteitenboekje is ideaal om te lezen omdat je kindje dol is om jouw stem te horen. Vanaf het moment dat je ongeveer 20 weken zwanger bent, ontwikkelt jouw kleintje zijn/haar gehoor al in de baarmoeder. Zodra jouw kleine uk dan geboren is, is hij/zij al gewend aan jouw stem. Het horen van jouw stem zorgt dan voor een vertrouwd en veilig gevoel. Het is daarom logisch dat jouw pasgeboren baby graag naar stemmen luistert en vooral naar die van jou. Hij/zij herkent jouw stem. Daardoor vindt hij/zij het heel gezellig als er tegen hem/haar wordt gepraat of als er een liedje wordt gezongen. Je baby heeft nog geen begrip van wat er gezegd wordt, maar door het horen van jouw stem weet je kleintje dat je er bent. Het maakt je kleintje rustig en geeft een gevoel van veiligheid.

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 12 × 12 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten