Springtouw – Little Dutch

 6,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  6,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Touwtjespringen, een leuke activiteit voor kinderen

Hop, hop en spring! Pak dat springtouw en verplaats het terwijl je probeert er voorbij te springen. Vergeet niet om te tellen en je score bij te houden. Nodig je vrienden uit en ga lekker naar buiten om te touwtjespringen. Ontdek samen de opwinding van verschillende trucjes en springtouwspelletjes. En om het allemaal nog leuker te maken, waarom zing je er geen leuk versje bij?

Touwtjespringen is niet alleen leuk, het is ook een sportieve manier voor kinderen om te bewegen en te spelen. Terwijl ze buiten spelen, trainen ze hun coördinatie en krijgen ze de broodnodige lichaamsbeweging. De zachte kleuren oker en groen in zowel het touw als de houten handvatten zorgen voor een vrolijke en aantrekkelijke uitstraling.

Onthoud wel om je springtouw niet buiten of in de regen te laten liggen nadat je klaar bent met spelen. Bewaar het op een droge plek, zodat het lang meegaat en altijd klaar is voor een nieuw avontuur.

Haal dat springtouw tevoorschijn en laat de kinderen genieten van de vreugde van touwtjespringen. Het is een geweldige manier om buiten actief te zijn, plezier te hebben en gezond te blijven. Kies voor plezierige beweging, kies voor touwtjespringen!

Eigenschappen Springtouw

  • vanaf 5 jaar
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

WAARSCHUWING: Buitenbereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar ivm de lengte van het springtouw

Extra informatie

Afmetingen 14 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Thema

Little farm

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten