School bus – Little Dutch

 24,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Toet Toet! Instapen maar. Daar komt de School bus van Little Dutch aan. Super leuk om mee te spelen en stimuleert de zintuigen van je kindje. De schoolbus is perfect vormgegeven voor kleine handjes en bevordert de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie. Daarnaast stimuleert het ook creativiteit en de motoriek! Het ontwerp is eenvoudig maar charmant, met voldoende details om de verbeelding van je kind te prikkelen en rollenspellen te stimuleren.

Laat de verbeelding zijn vrije loop gaan en speel urenlang met de bus. Instappen, uitstappen en weer verder rijden; waar gaat de reis naartoe? Tussendoor kunnen de passagiers een spelletjes spelen; het dak kan eraf en onthult een echt hinkelpad. De School bus heeft de typisch gele kleur, de deuren kunnen open en dicht en het stuurwiel draait echt rond.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen van de School bus

  • Inhoud: 1 school bus, 4 passagiers en 1 chauffeur
  • Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden
  • Materiaal: 100% FSC hout

Houten speelgoed van Little Dutch

Little Dutch biedt een ruime collectie aan in houten speelgoed. Zoals een houten trein, telraam, stapeltoren, tuimelaar, autobaan, treinbaan, hamerbank, activiteitenkubus, speelkoffer, vormenpuzzel, garage, keuken, gereedschapskist, camera, babygym, werkbank, truck, vormenstoof en een blokkentrein

Dit speelgoed blijft leuk om mee te spelen en is tevens een leuk accessoire voor in de baby- of kinderkamer. Het houten speelgoed is beschikbaar in de collecties Adventure.  De kleuren zijn roze, mint, blauw, en blank hout. Voor het geverfde houten speelgoed geld dat er  een milieuvriendelijke verf gebruikt wordt op waterbasis zonder giftige stoffen.

Extra informatie

Afmetingen 28 × 16 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 18 maanden

Gelegenheid

Verjaardag, geboorte, sinterklaas, kerst

Kleur

Geel en pasteltinten

Materiaal

100% FSC hout

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten