Ruimte puzzel – Scratch

EAN:

5414561811312

 17,99

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Ruimte puzzel. Een te gekke puzzel in gekke vormen in een ruimte thema. Puzzel de stukken in elkaar van deze leuke contourpuzzel van Scratch Puzzels en ga op ruimtereis met deze vrolijke bende dieren in space! De puzzel is verpakt in een stevige kartonnen doos in de vorm van een ruimteraket. Door de vorm een leuke uitdaging voor kleine puzzel wonders vanaf 4 jaar

Eigenschappen Ruimte puzzel

  • De puzzel is gemaakt van stevig van karton
  • bestaat uit 60 stukjes.
  • merk: Scratch
  • vrije vorm puzzel, geen rechte randen
  • Afmeting puzzel: ca 62 x 42 cm

De Ruimte puzzel van Scratch is een uitdagende puzzel omdat de puzzel een aparte vorm heeft en geen rechte rand. De puzzel heeft een afbeelding van een stoere raket met een krokodil erin en een astronaut in de ruimte en is gemaakt van gerecycled karton en inkt op soja basis. Geleverd in stevige opbergdoos.

De legpuzzel van Scratch blijft een uitdagende puzzel omdat de puzzel een aparte vorm heeft en geen rechte rand hierdoor is hij echt anders dan anders en leuk om te maken.  Ben je klaar met puzzelen dan ruim je hem makkelijk weer op in de bijgeleverde kartonnen doos met leuke voorbeeld afbeelding.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om  te geven

Puzzelen is goed voor iedereen. Puzzelen is een gezonde verslaving; het helpt de concentratie te verhogen, verbetert de motoriek en geeft vertrouwen  Een legpuzzel activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen.

 

 

Extra informatie

Afmetingen 65 × 46 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 4 jaar

Materiaal

Karton

Merk

Scratch

gerelateerde producten