Nattou knuffeldoekje Luna giraffe

 18,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Personaliseer dit product met naam. Wij borduren de naam erop in de gewenste kleur. De draadjes van het borduren zijn ook achterkant zichtbaar omdat borduren door de stof heen gaat.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  18,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Het Nattou knuffeldoekje Luna giraffe is het eerste vriendje van een baby en een onmisbare trooster vanaf de geboorte. Het knuffeldoekjes is gemaakt van super zacht en soepel materiaal waardoor ze bijzonder geschikt voor pasgeborenen en prematuurtjes. Ze hebben tal van grijpmogelijkheden voor kleine handen. Een fopspeenhouder is bevestigd om de knuffel nog meer geschikt te maken voor het dagelijkse leven van baby’s.

Deze knuffeldoek is ideaal voor de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek dankzij de verschillende grijpmogelijkheden. Ook verkrijgbaar in olifant Axel!

Het knuffeldoekje kunnen wij personaliseren door de naam erop de borduren. Zo is het een origineel kraamcadeau! Veilig en duurzaam ook na een heleboel wasbeurten.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Eigenschappen Nattou knuffeldoekje Luna giraffe:

  • Bijzonder geschikt voor pasgeborenen en prematuurtjes
  • Afmeting: 25x20cm
  • Onderhoudsvriendelijk: machine wasbaar op 30°C
  • Praktisch detail: Bevestiging om de fopspeen vast te maken

Tip: Koop er direct twee, zodat u kunt afwisselen wanneer een van de knuffeldoekjes in de wasmachine zit en u traantjes kunt voorkomen wanneer uw kleintje zonder knuffel zit.

PETA-Approved Vegan

Nattou is Vegan gecertificeerd en heeft daarom het PETA-Approved Vegan logo gekregen. Dit betekent dat we geen dierlijke materialen gebruiken en dat we geen tests op dieren uitvoeren.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Merk

Nattou

Leeftijd

vanaf 0 jaar

gerelateerde producten