Tryco

Het merk Tryco staat voor betaalbare producten met een trendy en actueel design. Elke vorm en elke kleur is met zorg en liefde uitgekozen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de trends die op dat moment spelen en wat de aandacht van het kindje trekt.

Kwaliteit: Alle producten voldoen aan alle wettelijke eisen. De producten komen nooit in de handen van kinderen voordat ze uitvoerig zijn getest. Daarnaast worden enkel de beste materialen uitgekozen. Wanneer we op het einde van het productieproces niet 100% happy zijn met het eindresultaat, gaan we het product aanpassen tot we het gewenste resultaat hebben bereikt.
Textiel lijn: De textiel lijn van Tryco, genaamd Blush & Blossom, bestaat uit goede kwaliteit textiel. Ze hebben een groot assortiment in lakens, badjasjes, slabben en hydrofiele doeken. Ieder printje is met zorg ontworpen en speelt in op de trends van nu! Zo zit er altijd wel iets moois in voor elke klant.
Betaalbare producten: Het merk Tryco vindt het belangrijk dat ze betaalbare producten produceren. Ze hanteren daarom voor ieder artikel een eerlijke prijs.
Artikelen: Tryco heeft verschillende soorten artikelen in het assortiment:

  • Houten speelgoed: het houten speelgoed van Tryco is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook nog eens een eye-catcher in de woon/speelkamer. De collectie bestaat o.a. een ijskraam, sushi set, baby activity walker, een doktersset en nog veel meer. Bekijk hier onder het gehele assortiment.
  • Blush & blossom: De textiel producten hebben allemaal een schattige uitstraling. De badcapes, badjasjes en slabbetjes zijn bijvoorbeeld voorzien van lieve dierengezichtjes. Deze  producten kunnen wij personaliseren met naam voor een leuk en uniek kraamkado! Kijk hier voor de verschillende items en de mogelijkheden.

Zoals hierboven genoemd kunnen wij veel textiel producten en houten speelgoed personaliseren. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste kleur sticker of borduurgaren? Klik op het aapje links onderin op de website, stel je vraag en wij helpen je zo snel mogelijk.

Zoek uw product hier​