Label Label

Het merk Label Label werd in 2005 bekend met zijn labeldoekjes. Na dit succesvolle product werd het tijd voor een gehele restyling. Dit resulteerde in een volledig nieuwe huisstijl vanaf 2019, afgestemd op wat ouders vandaag de dag belangrijk vinden! Het duurzame speelgoed heeft een educatieve en decoratieve waarde met aandacht voor de leefwereld van nu en waarin onze kinderen zullen opgroeien.
Collectie: Label Label heeft een uitgebreid speelgoed assortiment. De huisstijl is lief, hedendaags en aantrekkelijk om te zien en om mee te spelen!
Duurzaamheid: Wie kiest voor houten speelgoed, kiest voor duurzaam speelgoed. De uitvoering is degelijk en daarnaast ook ecologisch verantwoord. Voor het produceren van het speelgoed wordt uitsluitend en alleen FSC hout gebruikt. “Bossen zijn van onschatbare waarde en precies daarom is duurzaam bosbeheer één van de oplossingen om wereldwijd bossen te beschermen en te behouden, en dit is waar het bij FSC om gaat!”
Artikelen: Label Label heeft voornamelijk houten speelgoed en siliconen bijtringen in de collectie.

  • Houten speelgoed: Er is een ruim assortiment aan houten speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers zoals blokkentreinen, stapelringen en autoglijbanen. Deze producten zijn zéér gebruiksvriendelijk zonder kleine losse onderdelen. Daarnaast gaan zij mee met de tijd. Zo hebben ze ook een espressomachine en thee servies set zodat het de creativiteit en verbeeldingskracht van jouw kleintje stimuleert.
  • Siliconen speelgoed: Naast houten speelgoed is er ook siliconen speelgoed. De kwalitatieve en stijlvolle bijtringen zijn ontworpen om je kleintje veilig te kunnen laten sabbelen en bijten. Klik hier voor ons assortiment.

Heb je een uniek (kraam)cadeau nodig? Wij kunnen het houten speelgoed personaliseren met naam of geboortegegevens. Wij doen dit met een vinyl opdruk. Zo staat het product ook mooi op de babykamer voordat ze ermee kunnen spelen! Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Zoek uw product hier​