Een knuffeldoekje met naam

Wil je een pasgeboren baby, een peuter of kleuter een leuk cadeau geven? Met een knuffeldoekje scoor je gegarandeerd. Knuffeldoekjes zien er niet alleen leuk uit, ze spelen ook een belangrijke rol in het leven van kinderen. Een knuffel helpt kinderen door moeilijke tijden. Een vriendje dat ‘s nachts en in het donker geborgenheid geeft. Een maatje dat overal mee naartoe gaat. 

Maar ook ideaal om een speen of tut aan vast te maken zodat deze makkelijk terug te vinden is. Een speendoekje met naam is daarom een goed cadeau-idee, want zo weet iedereen van wie de betreffende knuffeldoekje is. Voor een knuffeldoekje met naam ben je bij Kiddy Kado aan het juiste adres.

Slinger

De voordelen van een lievelingsknuffel

Je weet het vast nog wel van jezelf toen je klein was: je had een lievelingsknuffel en die knuffel moest overal mee naartoe. Maar waarom hebben kinderen eigenlijk een lievelingsknuffel? Welke voordelen brengt dit met zich mee?

  • Knuffeldoekjes  geven kinderen meer zekerheid. Ze bieden troost, zijn er voor ze op leuke en moeilijke momenten en helpen bij de ontwikkeling van zelfstandigheid.
  • Ze helpen bij de overgang van baby naar kind. Ouders zijn er niet altijd. Knuffels spelen een grote rol in de emotionele ontwikkeling van kinderen.
  • Een knuffel helpt bij het fantaseren en creatief spelen. De knuffel speelt al snel een hoofdrol in verschillende verhalen en rollenspellen.

Ben je op zoek naar een leuke knuffel of knuffeldoekje? Kijk dan rustig rond in onze webshop om het assortiment te ontdekken. Voor een klein bedrag personaliseren we de knuffeldoekjes met naam. Doordat dit geborduurd wordt is d dit duurzaam en veilig voor kleine kinderhandjes en mondjes.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Bestel vandaag nog jouw knuffeldoekje met naam

Bestel je vandaag nog jouw knuffeldoekje met naam bij Kiddy Kado? Dan zorgen wij ervoor dat deze binnen twee werkdagen verzonden wordt, tenzij anders aangegeven. Alle bestellingen pakken wij kosteloos op een leuke manier in, zodat jij de knuffel met naam direct cadeau kunt geven. Is het totaalbedrag van jouw bestelling € 75, – of meer? Dan wordt deze ook nog eens gratis verzonden. Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Knuffeldoekje met naam | Handdoeken met naam | Babycadeau met naam