Aanbieding!

Stapeltoren met houten voertuigen – Jabadabado

 24,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze Stapeltoren met houten voertuigen van Jabadabado is een eenvoudige, leuke en leerzame manier om te leren tellen en de namen van de verschillende voertuigen te leren. De stapeltoren van Jabadabado is gemaakt van karton, de voertuigen zijn gemaakt van hout.

De grootste kubus met het nummer 5 is ongeveer 12×12 cm. Elke kubus (garage) heeft zijn eigen auto. De schattige blokken worden ook een leuk interieurdetail voor de kinderkamer waar je kind veel plezier mee kan hebben. Hiermee is de stapeltoren met houten voertuigen ideaal en staat leuk op de kinderkamer.

Met naam en geboortegegevens is deze stapeltoren met houten voertuigen ook een uniek kraam- of verjaardagscadeau!

Let op: Wij kunnen de naam erop zetten, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Voordelen van de stapeltoren met houten voertuigen

Deze blokken kunnen gebruikt worden tijdens verschillende ontwikkelingsfases.
1. Blokken stapelen (vanaf 12 maanden) / blokken in elkaar schuiven
Tijdens het bouwen wordt er gewerkt aan de emotionele ontwikkeling (omgaan met teleurstelling zodra de toren in stort), cognitieve ontwikkeling (welke constructie het beste werkt) en de motorische ontwikkeling (vaste hand is belangrijk).

2. Woordjes leren (rond 12 maanden)
Een leuke en educatieve manier om de namen van de verschillende dieren te leren. In de verschillende kubussen zijn er kleine schattige dieren waarmee je kunt spelen en die je tussen de verschillende huizen kunt verplaatsen. Dit stimuleert tevens de fantasie.

2. Tellen  het kennen van getallen (rond 2 jaar)Rond 2 jaar begint het leren kennen van de getallen. Peuters gaan door hebben dat getallen gebruikt worden voor hoeveelheden, ook kennen ze al een aantal getallen. Maar welk getal hoort bij welke hoeveelheid, dit kan geoefend worden. Elke blok heeft een getal met het bijpassande aantal dieren. Het echt tellen van voorwerpen komt pas aan de orde rond 4 jaar. Eerder lijkt het alsof een kind kan tellen, maar dit houdt in het koppelen van een getal aan een kleine hoeveelheid (max. 4). Echt tellen is één voor één voorwerpen tellen.

Liever een boerderij thema in plaats van stapeltoren met houten voertuigen, kijk dan hier.

Extra informatie

Afmetingen 12 × 12 × 48 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 2 jaar

Kleur

Pastel tinten

Merk

JaBaDaBaDo

gerelateerde producten