Stapeltoren boerderijdieren (11 delig) – Jabadabado

 26,50

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Wij personaliseren dit product met een vinyl opdruk. Let op: Wij kunnen de naam erop zetten, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  26,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

De Stapeltoren boerderijdieren van Jabadabado is gemaakt van karton, de boerderijdieren zijn gemaakt van hout. De grootste kubus met het nummer 5 is ongeveer 12 x 12 cm. In elke kubus (klein huisje) horen twee boerderijdiertjes. Geef jij alle dieren in de stapeltoren boerderijdieren een eigen huisje?

In deze stapelbare kubus zit inbegrepen: 2 koeien | 2 paarden | 2 varkens | 2 lammetjes | 1 hond |1 kat

Let op: Wij kunnen de naam erop zetten, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Liever een voertuigen  thema in plaats van stapeltoren met houten voertuigen, kijk dan hier.

Eigenschappen stapeltoren boerderijdieren

  • Materiaal: hout (dieren) /hard karton (kubus)
  • Kleur: pastel
  • Serie: Jaba Activity
  • Inhoud: 5 stapelbare kubussen in hard karton, 10 houten beestjes
  • Afmetingen product: 12 x 12 x 12cm
  • Leeftijd: 2+
  • Bijzonderheden: de kubussen zijn genummerd met de nummers 1-5; in elke kubus zijn er 2 dieren van verschillende grootte.

Let op : Wij kunnen de naam zetten op de stapeltoren boerderijdieren, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

Deze stapeltoren boerderijdieren kan gebruikt worden tijdens verschillende ontwikkelingsfases.
1. Blokken stapelen (vanaf 12 maanden) / blokken in elkaar schuiven
Tijdens het bouwen wordt er gewerkt aan de emotionele ontwikkeling (omgaan met teleurstelling zodra de toren in stort), cognitieve ontwikkeling (welke constructie het beste werkt) en de motorische ontwikkeling (vaste hand is belangrijk).

2. Woordjes leren (rond 12 maanden)
Een leuke en educatieve manier om de namen van de verschillende dieren te leren. In de verschillende kubussen zijn er kleine schattige dieren waarmee je kunt spelen en die je tussen de verschillende huizen kunt verplaatsen. Dit stimuleert tevens de fantasie.

2. Tellen  het kennen van getallen (rond 2 jaar)Rond 2 jaar begint het leren kennen van de getallen. Peuters gaan door hebben dat getallen gebruikt worden voor hoeveelheden, ook kennen ze al een aantal getallen. Maar welk getal hoort bij welke hoeveelheid, dit kan geoefend worden. Elke blok heeft een getal met het bijpassende aantal dieren. Het echt tellen van voorwerpen komt pas aan de orde rond 4 jaar. Eerder lijkt het alsof een kind kan tellen, maar dit houdt in het koppelen van een getal aan een kleine hoeveelheid (max. 4). Echt tellen is één voor één voorwerpen tellen.

Over Jabadabado:
Kwaliteit, tijdloze designs en speelwaarde. Dat zijn de drie uitgangspunten van het Zweedse topmerk Jabadabado. Al hun speelgoed is van hoge kwaliteit en geproduceerd met zorgvuldig gekozen materialen.

Daardoor gaat het generaties lang mee. Net als hun ontwerpen, waarbij de focus ligt op functionaliteit en speelwaarde. Meer zien van dit merk? Klik dan hier

 

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 2 jaar

Gelegenheid

Geboorte

Kleur

Pastel tinten

Babykamer

Decoratie

Soort kado

Kado met naam

Soort speelgoed

Puzzels & spelletjes

Thema

Boerderij

Merk

JaBaDaBaDo

gerelateerde producten