Houten verjaardagstaart – Jouéco

 24,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Houten verjaardagstaart,  hang de slingers maar op en geef iedereen wat te drinken. Het is altijd feest met deze verjaardagstaart van Jouéco.  Kies het cijfer voor op de taart, zorg er voor dat de juiste hoeveelheid kaarsjes op de taart staan, snijd de taart in stukjes, serveer het op een bordje, en vergeet het vorkje niet.

Naast urenlang speelplezier zorgt deze mooie speel set er ook voor dat jouw kindje spelenderwijs leert rekenen en de cijfers herkennen. Omdat alle taartpunten met klittenband aan elkaar zitten kan je er gemakkelijk een puntje uithalen..

Eigenschappen Houten verjaardagstaart

  • Inhoud: een taart van 6 punten, 6 kaarsen, 5 toefjes slagroom, 2 bordjes, 2 vorkjes 1 taartschep en de cijfers 1 t/m 5.
  • Kleur: multicolor
  • Materiaal: hout
  • Afmetingen verpakking: 19 x 21 x 8 cm (L x B x H)
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Al het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen. Daarom draagt het speelgoed van Jouéco het FSC-keurmerk. Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Of er nu écht iemand jarig is of niet, het is altijd feest met deze houten verjaardagstaart speelset van Jouéco. Zorg er voor dat de juiste hoeveelheid kaarsjes op de taart staan. Snijd de taart in stukjes en serveer het op een bordje, en vergeet het vorkje niet. Naast urenlang speelplezier zorgt deze mooie set er ook voor dat jouw kindje spelenderwijs leert reken en de cijfers herkennen.

 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Label Label

gerelateerde producten