Happy Horse Lammy Rattle

 10,50

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  10,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Een zachte rammelaar van Happy Horse! De Happy Horse Lammy Rattle in de vorm van een schaapje is echt super zacht en knuffelt als de beste! Ze zijn zacht, makkelijk vast te pakken voor kleine babyhandjes en hebben een zacht rammel geluidje.

Eigenschappen Happy Horse Lammy Rattle

De Happy Horse Lammy Rattle is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Als je Lammy heen en weer beweegt gaat hij rammelen, wat zorgt voor een leuk geluid. De rammelaar voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is voorzien van het CE-keurmerk. Je kunt de rammelaar wassen in de wasmachine op 30 graden maar is niet geschikt voor de droger.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

over Happy Horse

Happy Horse, is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. De knuffels met bijpassende artikelen verleiden elke keer weer tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Wil je nog meer van Happy Horse zien? Klik dan hier

Extra informatie

Afmetingen 18 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf o jaar

Kleur

wit/beige

Merk

Happy Horse

gerelateerde producten