Blokkentrein met naam

De blokkentrein met naam en/of geboortegegevens is een populair houten kraamkado. Ze zijn leuk om neer te zetten op een babykamer.. Bij Kiddy kado vindt je verschillende merken blokkentreinen van een safaritrein tot een stoere zwart wit trein.

Ideale kraamkado

Deze treinen zijn een ideaal kraamkado, alle kersverse ouders vinden het leuk om  speelgoed te krijgen met de naam van hun kleintje erop. Ze hebben deze naam met zorg uitgekozen en zijn er dan ook supertrots op. Daarnaast zijn de treinen een mooie herinnering aan de geboortedag. Doordat ze van hout zij is het een duurzaam kraamkado waar de ouders lang plezier van hebben.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.