Trixie blokkentrein met naam

 32,50

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Wij personaliseren dit product met een vinyl opdruk. Let op: Wij kunnen de naam erop zetten, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  32,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze Trixie blokkentrein met naam in vrolijke kleuren is voorzien van leuke diertjes. Doordat de blokken in diverse vormen en kleuren zijn kan je steeds andere wagons maken. De vrolijke blokkentrein wordt voortgetrokken door een locomotief is voorzien van 2 wagonnetjes. Dit maakt dat de blokkentrein een stoer uiterlijk heeft.

Aangezien speelgoed vies kan worden als ermee gespeeld wordt, een schoonmaaktip: enkel afnemen met een licht vochtig doekje.

Door de vrolijke kleuren en dieren in de trein staat hij ook leuk op de baby kamer en met naam of geboortegegevens wordt deze blokkentrein een uniek kraamkado.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Trixie blokkentrein met naam

  • de Trixie blokkentrein heeft de volgende 4 dieren aan boord : ijsbeer, leeuw, aap, olifant
  • geschikt vanaf 0 jaar
  • afmeting 10×30 x 8 cm
  • babyspeeltje van hout
  • afnemen met een vochtig doekje

Mix & match

De verschillende dieren van Trixie kralenbaan komen steeds weer terug. Hierdoor is er uniformiteit en zijn alle dieren herkenbaar.
Wil je meer van de verschillende dieren zien? klik dan op de onderstaande namen.
mr.lion |  mrs. elephant | mr. polar bearmr. monkey | mrs. rabbit

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van boreling tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. We willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

Omdat wij de naam erop zetten, adviseren we om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijg. We adviseren om een gepersonaliseerde trein alleen voor decoratie doeleinde te gebruiken.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 10 × 30 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten