Activiteiten loopwagen Little Farm- Little Dutch

Urenlang speelplezier met deze leuke activiteiten loopwagen.

 59,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Ontdek het leren lopen met de Activiteiten loopwagen Little Farm! Speciaal ontworpen voor moeders met baby’s, biedt deze loopwagen een stevig en zelfverzekerd houvast voor de eerste stapjes van jouw kleintje.

Urenlang speelplezier : De Activiteiten loopwagen Little Farm is niet zomaar een loopwagen; het is een bron van urenlang speelplezier en goed motorische ontwikkeling. Met acht verschillende activiteiten is er altijd iets nieuws te ontdekken. Laat je kleintje spelen met de spiegel, draai aan de knopjes en zie de schattige beestjes heen en weer bewegen. Deze activiteiten staan garant voor een glimlach op het gezicht van jouw kindje en dragen bij aan de ontwikkeling van de motoriek.

Draai aan de tandwielen om de bloem water te geven Geef de spiegel een draai! Open de deuren van de stal, speel met de houten dieren en tractor die weer precies passen in de vormpjes aan de zijkant.

Must-have kraamcadeau  waar ze echt iets aan hebben! Een Little Dutch loopwagen mag niet ontbreken! Het is niet alleen een stimulans voor de ontwikkeling van je kindje, maar ook nog eens ontzettend leuk om mee te spelen. Geef dit prachtige kraamcadeau tijdens een kraamvisite en maak gegarandeerd indruk.

Productinformatie van de Activiteiten loopwagen Little Farm

  • Minimumleeftijd: 12+ maanden
  • Merk: Little Dutch
  • Collectie: Little Farm
  • Inhoud verpakking: 1 activiteiten loopwagen
  • Product afmeting: 32.5 x 35.5 x 49 cm

Wat maakt de Activiteiten loopwagen Little Farm nog specialer? De diversiteit in activiteiten en kleuren! Naast het helpen zetten van de eerste stapjes, is de voorkant van de loopwagen rijkelijk gedecoreerd met leuke vormen. Aan de zijkant wachten verschillende spelletjes om ontdekt te worden.

Investeer in Nederlands design en geniet van de duurzaamheid van de Little Dutch loopwagen. Het houten frame kan tegen een stootje en biedt een stabiele loopervaring voor je kindje. Veiligheid staat voorop, en als een product van Nederlandse bodem voldoet Little Dutch aan de hoogste standaarden. Geef een kraamcadeau dat op lange termijn gebruikt kan worden!

Extra informatie

Afmetingen 33 × 39 × 47 cm
Leeftijd

Vanaf 12 maanden

Materiaal

Hout

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten