Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo – Jollein

 14,99

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Deze schattige Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de ontwikkeling van je kindje te stimuleren. Spelen met de Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo is goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. De tuimelaar is op meerdere manieren te gebruiken, eerst om de losse onderdelen vast te grijpen en mee te spelen. Als je kindje wat ouder is, is het een balansspel waar je kleintje de blokken weer op de tuimelaar kan stapelen.

Aan je kindje de uitdaging om de ringen van groot naar klein op de beweeglijke tuimelaar te stapelen. Dit bevordert niet alleen de hand-oogcoördinatie, maar stimuleert ook de motorische vaardigheden en het ruimtelijk inzicht.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, is de Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo een essentieel speelgoedstuk in de ontwikkeling van je kleintje. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, staat deze Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo garant voor veiligheid en duurzaamheid.

Door de mooie neutrale kleuren en het schattige figuurtje van een beer bovenop is het een uniek kraamcadeau wat leuk staat op de babykamer voor ze ermee kunnen spelen.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau klaar om te geven

Deze Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo is vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd hout en zijn gekleurd met kindvriendelijke verf op waterbasis. De onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Eigenschappen Houten tuimelstapelaar Jungle Jambo

  • Collectie Jungle Jambo
  • Materiaal: 100% FSC hout
  • Bestaat uit: 5 ringen, 1 figuurtje bovenop en een standaard
  • Goed voor de vaardigheden: motoriek, ruimtelijk inzicht, hand-oogcoördinatie, logica, en herkennen van vormen
  • Makkelijk schoon te maken met een lichtvochtig doekje
  • Geschikt vanaf 12 maanden

Wil je meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier. Bestel vandaag nog en zie hoe je kleintje spelenderwijs leert en groeit!

 

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 12 maanden

Materiaal

100% FSC hout

Merk

Jollein

gerelateerde producten