Stickerset – Little Dutch

Alle kinderen vinden stickers plakken een van de leukste dingen om te doen.

 3,25

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  3,25
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Alle kinderen vinden stickers plakken een van de leukste dingen om te doen. Ontdek de wereld van Rosa en Jim of de boerderijwereld van de Little Farm collectie met de Stickerset – Little Dutch. Met meer dan 70 stickers en een achtergrond om ze op te plakken, kan je kleintje de creativiteit op een vrije loop laten. Elke set bevat drie stickervellen, met elk een eigen onderwerpen en uitstraling.

De stickerset Jim bevat afbeeldingen van onder andere Jim, zijn vriendjes en stoere voertuigen om mee op avontuur te gaan. Stickerset Rosa bevat veel fleurige en kleurige stickers met een lieve uitstraling, samen met Rosa en haar vriendinnen. Is je kleintje gek van de boerderij, ga dan voor de gave boerderij set van de Little Farm collectie. Alles wat je tegenkomt op een boerderij zit in deze set, van tractor tot kip en fruitboom tot het schattige schaapje.

Leuk en stimuleert de creativiteit van je kleintje

De Stickerset – Little Dutch biedt urenlang speelplezier en stimuleert de creatieve geest van je kleintje. Laat ze lekker een eigen wereld creëren en vormgeven met de verschillende voorwerpen, personages en voertuigen uit de sets. Deze stickers zijn perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn ideaal voor het decoreren van schriften, tekeningen, en andere kunstprojecten. Stickeren is goed voor  de creatieve expressie.

Laat de verbeelding de vrije loop en creëer eindeloos veel werelden . De stickers blijven goed plakken maar zijn ook eenvoudig te verwijderen zonder resten achter te laten.

Eigenschappen Stickerset – Little Dutch

  • drie varianten: Jim & friends, Rosa & friends, Little Farm
  • materiaal achtergrond: Karton
  • Geschikt vanaf 3 jaar

Dompel je kinderen onder in een wereld van verbeelding met de Stickerset – Little Dutch. Het perfecte cadeau om hun creativiteit te laten bloeien en mooie creaties te laten ontstaan.  Liever een activiteitenboekje? Kijk hier in ons assortiment.

 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 6 cm
Little Dutch

Jim, Little Farm, Rosa

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten