Zazu Hartslag knuffeldoekje (3 kleuren)

 24,95

(inclusief 21% btw)

Wilt u dit product personaliseren?

Personaliseer dit product met naam. Wij borduren de naam erop in de gewenste kleur. De draadjes van het borduren zijn ook achterkant zichtbaar omdat borduren door de stof heen gaat.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Dit leuke Zazu Hartslag knuffeldoekje is het nieuwe zachte vriendje van je kleintje. Dit knuffeldoekje is niet alleen heel fijn, maar heeft ook nog bijzondere functie. In het knuffeldoekje kan een geluidsmodule worden gestopt. De geluidsmodule kan hartslag geluid, white noise, natuurgeluiden of een loop van maar liefst 3 slaapliedjes afspelen. De muziek module schakelt automatisch uit na 10 minuten, maar springt weer aan zodra je kindje begint met huilen. Ideaal toch!

Het knuffeldoekje gemakkelijk vast te maken aan het speentje van je kindje en met het klittenbandje kan het knuffeltje worden bevestigd aan de kinderwagen/autostoel. Het knuffeltje is met en zonder de geluidsmodule te gebruiken.

Er zijn 3 lieve dierfiguren beschikbaar. Slimme Felix de vos weet de kleintjes precies te troosten. Door onweerstaanbaar zacht en muzikaal te zijn. Kleine ondeugende Robin de wasbeer, de durfal. Hij heeft geen angst en zal je vergezellen waar je ook gaat. Onze knuffelbare Becky het konijn… Wie kan haar zachtheid en engelachtige stem weerstaan.

Op het oor van Zazu Hartslag knuffeldoekje kan de naam geborduurd worden, zo wordt het gelijk een geliefd en persoonlijk kraamcadeau.

  • verzending in 1-2 werkdagen
  • Gratis ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Zazu Hartslag knuffeldoekje

  • Zazu Hartslag knuffeldoekje
  • Felix de vos | Becky het konijn | Robin de wasbeer
  • Huilsensor
  • Het volume kan op het gewenste niveau worden ingesteld
  • Schakelt automatisch uit na 10 minuten
  • 35 cm x 35 cm x 8 cm
  • Materiaal :Polyester en ABS

Let op: voor de geluidsmodule zijn  3 x AAA-alkalinebatterijen nodig (deze zijn niet inbegrepen). De pluche knuffel kan met de hand worden gewassen als de geluidsmodule is verwijderd.

Dit is niet alleen een knuffeldoekje, dit superzachte hartslag knuffeldoekje kan je speen vasthouden en verschillende rustgevende geluiden spelen: hartslaggeluid, white noise, natuurgeluid en slaapliedjes. Hij schakelt vanzelf uit na 10 minuten en de huilsensor zorgt ervoor dat hij weer wordt ingeschakeld als je kleintje begint te huilen.

Pasgeborenen hebben geen stilte nodig. Na 9 maanden in de baarmoeder te hebben doorgebracht, waar geluiden van bloedstroom en hartslag harder kunnen klinken dan een stofzuiger, zullen baby’s kalmeren en beter slapen met geluiden die ze herkennen vanuit de baarmoeder. Omdat je niet altijd in de buurt bent om op de knop te drukken, activeert onze slimme huilsensor Felix, Robin of Becky bij het huilen.

Wil je nog meer knuffeldoekjes zien bekijk dan hier ons hele assortiment.

Extra informatie

Zazu Hartslag knuffeldoekje

Becky het Konijn, Felix de Vos, Robin de wasbeer

Materiaal

Polyester en ABS

Merk

Zazu

gerelateerde producten