Ledikantlaken en wieglaken met naam

Lakentjes laten een baby lekker rustig slapen. Het voordeel is dat kersverse ouders nooit te veel ledikant- en wieglakentjes in huis hebben met al die kleine ongelukjes als plassen, poepen en spugen in bed. Wanneer je een ledikant- of wieglaken cadeau geeft, weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt. Zeker wanneer je kiest voor een wieglaken met naam. Dit maakt het cadeau nog origineler en nog persoonlijker. Een ledikantlaken of een wieglaken voorzien van een naam is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook om cadeau te krijgen.

Slinger

Wieglaken met naam en eventuele afbeelding

Bij Kiddy Kado leveren we een wieglaken niet alleen met naam, maar indien gewenst ook met een afbeelding. En een wieglakentje is niet alleen te gebruiken in de wieg, maar ook in de kinderwagen. Zo kunnen de kersverse ouders trots rond paraderen met het door jou gegeven wieglakentje met naam en afbeelding. Een wieglaken wordt altijd in overleg met jou gemaakt. Dus, heb je specifieke wensen, laat het ons vooral weten. Wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Ledikantlaken met naam online bestellen

De naam ledikantlaken zegt het eigenlijk zelf al: het is een lakentje dat gebruikt wordt in het ledikantje. Het ledikantje staat bijna altijd op de babykamer. Hoe leuk is het dan om een ledikantlaken met naam en eventueel met afbeelding zo te laten maken dat deze perfect past bij de babykamer? Is de babykamer voorzien van wolkjes, sterretjes, hartjes of andere figuurtjes? Kies dan voor een afbeelding die daar naadloos bij aansluit. Zo kun jij een zeer persoonlijk lakentje geven waar het kindje heerlijk onder kan slapen.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Deze lakentjes kun je direct cadeau geven

Of je nu een ledikantlaken met naam of een wieglaken met naam bij Kiddy Kado bestelt: wij zorgen er altijd voor dat deze leuk en kosteloos wordt ingepakt. Klaar om direct cadeau te geven dus. Wil je, voordat je een bestelling plaatst, eerst meer informatie over een specifiek product, onze leveringstijden of over de betaling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via (+31)599202801 of per e-mail op info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken zijn: Handdoeken met naam | Slab met naam | Badcape met naam