Waterkleurboek Rosa of Jim – Little Dutch

 7,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  7,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Ontdek Magisch Tekenen met het waterkleurboek Rosa of Jim

Laat de creativiteit van je kinderen bloeien met het Little Dutch ‘Rosa & Friends’ en ‘Jim & Friends’ watertekenboek. Dit is geen gewoon tekenboek, dit is magie op papier!

Breng de kunstenaar in je kind naar boven met het ‘Rosa & Friends’ en ‘Jim & Friends’ kras- en schetsboek van Little Dutch. Deze creatieve activiteit is perfect voor beginnende kunstenaars en biedt eindeloos plezier en verbeelding.

  • Magische Creaties: Maak de prachtigste kunstwerken van de verschillende beroepen die Jim en zijn vriendjes uitoefenen (Jim & Friends) of de avonturen van Rosa, Evi en Julia in de bloementuin (Rosa & Friends). Op elke pagina is een deel al ingekleurd, waardoor kinderen een hint hebben van de verborgen tekening.
  • Gebruik Water om te Tekenen: Vul de bijgeleverde speciale pen met water en begin met tekenen. Wanneer het water op het karton terechtkomt, verschijnen de mooiste tekeningen van de jungle, boerderij, het heelal en meer (Jim & Friends) of vrolijke kunstwerken van Rosa, Evi en Julia (Rosa & Friends).
  • Herbruikbaar Plezier: Als het papier opdroogt, kun je de tekeningen opnieuw maken, waardoor het watertekenboek keer op keer plezier biedt.
  • Duurzaam en Handig: Het boek is gemaakt van stevig karton met herkenbare Little Dutch designs en kleuren. Het heeft een handige ringband en is ideaal voor thuis en onderweg.

Op elke pagina van Waterkleurboek Rosa of Jim is alvast een stukje ingekleurd zodat je een hint hebt van de tekening die er verborgen zit. Vul de bijgeleverde speciale pen met water en begin met tekenen. Wanneer water op het karton terecht komt verschijnen er de mooiste, vrolijke tekeningen

Op de achterzijde van de kraspagina’s vind je een kleurplaat om in te kleuren met je eigen potloden en waskrijtjes.

Eigenschappen Waterkleurboek Rosa of Jim

  • 5 pagina’s incl.waterpen
  • materiaal boek: Karton
  • afmeting : 16×18 x 1,5 cm
  • Geschikt vanaf 3 jaar

Laat tekenen magisch worden met het Little Dutch ‘Rosa & Friends’ en ‘Jim & Friends’ waterkleurboek.  Bestel vandaag nog en ontdek de magische wereld. Liever een ander activiteitenboekje? Kijk hier in ons assortiment.

Waterkleurboek Rosa of Jim is  een leuk knutselboek voor  kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 6 cm
Little Dutch

Jim, Rosa

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

karton

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten