Aanbieding!

Turtle set – MOES Play

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 89,50.

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  89,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Droomde jouw kind altijd al van avonturen op de rug van een schildpad? Met de MOES Turtle set wordt deze fantasie werkelijkheid! Naast schildpad rijden, opent deze set een wereld vol mogelijkheden: balanceren, schommelen, surfen en uitdagende parcours bouwen. Ontdek de Magie van Open-Ended Play met MOES Turtle Set – Laat de Verbeelding van je Kind Vliegen!

Eigenschappen Turtle set

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • Kleur:groen
  • inhoud: 1 grote en 1 kleine schildpad
  • vanaf 1 jaar

Waarom Kiezen voor MOES:

✔ Stimuleert verbeelding en creativiteit
✔ Verzending in 1-2 werkdagen
✔Ingepakt als prachtig cadeau
✔ Ontwikkeling en plezier gecombineerd

Breng de Magie van Open-Ended Play in het Leven van Jouw Kind met MOES Turtle Set. Bestel Nu!
Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten