Trixie memory

 9,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Trixie memory. Een eeuwenoude favoriet binnen de gezelschapspelletjes! Met deze memoryset van Trixie met 48 kaartjes kunnen kinderen al spelend belangrijke vaardigheden zoals concentratie, aandachtigheid en geheugen oefenen. Het is een geweldig spel om met enkele vriendjes of broer/zus te spelen. Het leert kinderen samenspelen en wachten op hun beurt! kan jij winnen van je kind? Dit spel is gemaakt van sterk FSC© karton en is bedrukt met soya inkt.

Eigenschappen Trixie memory

  • 48 kaarten
  • afmeting: 13 cm x 19 cm x 4 cm
  • gemaakt van sterk FSC © -karton en soja-inkt.

 

Dit is een favoriet aller tijden! Deze 48 kaarten zijn erg leuk; kinderen kunnen spelen terwijl ze belangrijke vaardigheden oefenen, zoals focus, aandacht en geheugen. Het is een geweldig spel om met vrienden of broers en zussen te spelen, en een uitstekende manier voor kinderen om samen met anderen te leren spelen en op hun beurt te wachten.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Trixie staat bekend om de duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken. De belangrijkste inspiratie bron van Trixie is de verbeelding van je kleintje. De fantasie van kinderen is er als je baby geboren wordt en gaat nooit meer weg. Daarom willen ze bij Trixie producten en prints ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!
Collectie: Het assortiment van Trixie bestaat uit verschillende collecties, van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties. Daarnaast komen verschillende herkenbare dieren zoals de olifant, aap, krokodil, ijsbeer, konijn en leeuw met een schattige uitstraling regelmatig terug in de producten.

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 19 × 4 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten