Trixie houten stapelpuzzel

 23,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Trixie houten stapelpuzzel. Maak de gekste combinaties of probeer de drie dieren weer in hun oorspronkelijke vorm te puzzelen met deze 3 houten dierenvrienden van Trixie. Je kleintje zal genieten van de combinatie van verbeeldingskracht en het testen van de fijne motoriek wanneer ze de blokken op de stapelaar proberen te plaatsen. De stapelaar is gemaakt van 100% FSC© gecertificeerd hout. Alle verven op dit product zijn op waterbasis, veilig voor kinderen en niet giftig.

Met naam en geboortedatum een leuk item  voor op de babykamer voordat de kleine ermee kan spelen én een uniek kraamkado.

Eigenschappen Trixie houten stapelpuzzel

  • 100% FSC © gecertificeerd hout
  • Trixie houten stapelpuzzel
  • merk: Trixie
  • 3 houten dieren
  • afmeting: 14 x 18 x 6 cm

Drie dierenvrienden om eindeloos plezier mee te maken!
Maak de gekste combinaties of probeer de drie dieren weer in hun oorspronkelijke vorm te puzzelen.
Elk kleintje zal genieten van de combinatie van verbeeldingskracht en het testen van hun fijne motoriek bij het plaatsen van de blokken op de stapelaar.
De Trixie houten stapelpuzzel is gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby’s.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Trixie staat bekend om de duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken. De belangrijkste inspiratie bron van Trixie is de verbeelding van je kleintje. De fantasie van kinderen is er als je baby geboren wordt en gaat nooit meer weg. Daarom willen ze bij Trixie producten en prints ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!
Collectie: Het assortiment van Trixie bestaat uit verschillende collecties, van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties. Daarnaast komen verschillende herkenbare dieren zoals de olifant, aap, krokodil, ijsbeer, konijn en leeuw met een schattige uitstraling regelmatig terug in de producten.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 14 × 18 × 6 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten